FysioMedics – Top(sport) Service

Fysiotherapie Enschede

Therapie

FysioMedics Fysiotherapie in Enschede. U kunt bij ons terecht voor (Sport) Fysiotherapie, Shockwave therapie, Echodiagnostiek, Revalidatieprogramma's, Manuele therapie en vrije inloopspreekuren. Wij bieden kwalitatieve zorg met een persoonlijke benadering.

Medische fitness en training Enschede

Training

Verantwoord sporten onder professionele begeleiding. Voorkom blessures, verhoog je belastbaarheid en realiseer je gestelde doelen. Met de fitheidscan als basis houden onze medische fitness, small group trainingen en sportspecifieke trainingen u actief, fit en gezond.

Sportfysiotherapie Enschede

Analyse

FysioMedics volgt de ontwikkelingen voor sportfysiotherapie op de voet. Voor blessurepreventie, talentontwikkeling en prestatieverbetering zijn analyse-systemen met moderne technologie onontbeerlijk . Geef je sportprestaties een nieuwe impuls.

Fysiotherapie

Bij FysioMedics fysiotherapie in Enschede vinden wij het belangrijk dat de behandeling om u draait. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering waarbij we bij ieder individu bekijken wat de best passende behandelmethode is. U heeft geen verwijsbriefje nodig voor aanmelden voor fysiotherapie. U kunt zich rechtstreeks tot ons wenden voor screening van uw klachten. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars .

Echografie

Met echografie kunnen we opnamen maken van het houdings- en bewegingsapparaat. Het is een beeldvormend onderzoek dat door ons gebruikt wordt om de oorzaak van pijnklachten van pezen, spieren, slijmbeurzen en gewrichtsbanden te achterhalen. Met een echo kunnen we snel en duidelijk dynamische beelden bekijken en beoordelen wat je pijn veroorzaakt en waar die oorzaak zit.

Shockwave Therapie

Behoort u tot de grote groep mensen die van alles geprobeerd heeft om verlost te worden van uw chronische pijn? Dan is shockwavetherapie wellicht de uitkomst. Bij shockwavetherapie wordt de energie in het pijnlijke weefsel opgenomen. Het lichaam reageert door het vrijmaken van verschillende herstel stimulerende stoffen. De resultaten van shockwave zijn wetenschappelijk aangetoond. U kunt weer ongehinderd bewegen.

Revalidatie

Na een ongeval, blessure of medische ingreep is herstel erg belangrijk. Met revalidatietraining willen we de belastbaarheid van het lichaam te vergroten. U moet hierbij denken aan het trainen van uw conditie, uw spierkracht, balans en coördinatie. Er zal onder begeleiding in onze moderne trainingsruimte geoefend worden. Samen zullen we doelen stellen en een trainingsprogramma op maat aanbieden.

Manuele Therapie

Manuele therapie is enerzijds gericht op het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruiken we een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van deze therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

Inloop Spreekuren

FysioMedics biedt inloopspreekuren aan op onze locatie aan de Deurningerstraat. U kunt hier terecht met al uw vragen betreffende blessures en ander soorten lichamelijke klachten. Wij screenen de klachten en geven direct advies. Ook is het uiteraard mogelijk om een (vervolg)behandeling af te spreken. Deze service is geheel gratis en vrij toegankelijk.

Contact Preangerstraat

FysioMedics
Preangerstraat 53
7541 AG Enschede
T: 053 - 432 22 30
E: info@fysiomedics.nl

Contact BPC

FysioMedics

Deurningerstraat 25

7514 BC Enschede

T: 053 - 478 99 90

E: info@fysiomedics.nl

Ontvang de nieuwsbrief!