FysioGolf Analyse: blessurevrij golfen

FysioGolf analyse bij FysioMedics in Enschede

Golf Fysiotherapie

Bij FysioMedics kunt u terecht voor een fysiogolf analyse. Bent u op zoek naar uw eigen unieke efficiënte swing waarbij u pijnvrij kunt bewegen en uw golf resultaat direct verbeterd? Binnen FysioMedics houden we ons heel specifiek bezig met alle facetten op het gebied van fysiek en golf. Kennis en geavanceerde software bieden oplossingen voor golfers met pijn, ambitieuze golfers en seniorgolfers. Iedere dinsdag en vrijdag houden we tevens golfspreekuren waar u terecht kunt met al uw vragen omtrent golfgezondheid, blessures, schoenfitting en fitnessprogramma's. 

FysioGolf analyse bij FysioMedics in Enschede

TPI Fysieke Screening

De screening vindt plaats volgens de richtlijnen van Titleist Performance Institute. Zij zijn wereldwijd toonaangevend op het gebied van golffitness en golfbiomechanica. 

Aan de hand van een aantal testen worden uw fysieke vaardigheden in relatie tot uw golfswing in kaart gebracht.  De resultaten geven ons inzicht m.b.t. uw flexibiliteit, kracht, stabiliteit, balans en eventuele beperkingen hierin. De testresultaten worden door ons computerprogramma verwerkt en u ontvangt de resultaten van de screening in een rapport.  

FysioGolf analyse bij FysioMedics in Enschede

Video Bewegingsanalyse

Nadat we een inzicht hebben gekregen van uw lichamelijke mogelijkheden gaan we uw golfbeweging verder analyseren om te beoordelen waar compensaties optreden. Het zien en begrijpen van je golfswing is de sleutel tot verbetering. We nemen uw swingbeweging op en gebruiken de 3D softwaretechnologie van Swinguru voor de analyse. De videobeelden inclusief bijbehorende data krijgt u toegemaild. 

 

U ontvangt van ons een gericht (zorg)advies en een trainingapp met een persoonlijk oefenprogramma.

Uw therapeut

Jeroen Hendriks

(Sport) Fysiotherapeut, Golffysiotherapeut, TPI Golf medical professional, Bewegingsanalist.

Contact Preangerstraat

FysioMedics
Preangerstraat 53
7541 AG Enschede
T: 053 - 432 22 30
E: info@fysiomedics.nl

Contact BPC

FysioMedics

Deurningerstraat 25

7514 BC Enschede

T: 053 - 478 99 90

E: info@fysiomedics.nl

Ontvang de nieuwsbrief!