Online fysiotherapie met Fysio Medics

Fysio Medics volgt het advies van de overheid om geen behandelingen meer uit te voeren tenzij dit strikt noodzakelijk en op verwijzing van de huisarts of specialist. Wij blijven natuurlijk altijd bereikbaar en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Daarom hebben wij voor u alternatieve oplossingen om je toch van dienst te kunnen zijn.

Beeldbel consult

Als je last hebt van lichamelijke klachten dan kun je een beeldbel consult aanvragen met één van onze fysiotherapeuten. Via een speciaal hiervoor ontwikkelde app nemen wij contact met je op zodat we je van afstand kunnen helpen.

 1. De eerste screening

Tijdens het eerste contact zullen wij uitvoerig met jou in gesprek gaan over de klacht. Samen onderzoeken we naar een mogelijke oorzaak naar de klacht en proberen we te achterhalen welke structuur of spier de klachten geeft.

2. Opstellen persoonlijk behandelplan

Zodra we weten wat de klachten veroorzaak stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Via een app maken we een oefenprogramma voor je aan. Dit oefenprogramma is makkelijk te bekijken in de app en je kunt de oefeningen die bijdragen aan het herstellen van de klachten zelf uitvoeren wanneer je zelf wilt.

3. (Wekelijks) contact

Naast het uitvoeren van de oefeningen via de app houden we (wekelijks) contact om:

 • Je te ondersteunen bij de oefeningen (is je houding en uitvoering tijdens deze oefeningen goed)
 • De voortgang te monitoren
 • Het persoonlijke oefenprogramma aan te passen

Het downloaden van de PhysiApp

Lukt het je niet om de PhysiApp te downloaden of om ons oefenprogramma in te laden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u hier graag mee.

Beeldbel consult aanvragen

Een beeldbel consult kun je aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen bij ontvangst van het formulier zo snel mogelijk contact met je op.

  Voornaam * :

  Achternaam * :

  Email * :

  Geboortedatum * :


  Klachtbeschrijving

  Waar heb je last van?

  Hoe is de klacht ontstaan?

  Hoelang bestaat de klacht?

  Gewenste datum en tijd?

  Alle velden met een * zijn verplicht

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Veelgestelde vragen

  Moet ik videobellen of kan ik ook bellen zonder beeld?
  Wij adviseren om met ons te videobellen, omdat we de klacht dan beter kunnen inschatten. Via een alleen een telefonisch verbinding is dit moeilijk.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.