Zon? Kom buiten sporten bij FysioMedics!

De zon schijnt, dus de hardlopers verschijnen weer, wielrenners proberen hun nieuwe fiets uit en golfers lopen weer hun vertrouwde rondje over de golfbaan. Maar er is meer te doen, lees snel verder!

FysioMedics biedt binnen én buiten krachttraining aan

Hoe meer zon we zien, hoe minder mensen we binnen zien bij sportscholen. En dat is natuurlijk ontzettend jammer, want juist in de zomer mag je trots zijn op jouw vooruitgang! Gelukkig heeft FysioMedics een oplossing, want hier kun je ‘gewoon’ buiten je krachttraining doen. We doen nu wel alsof dat normaal is, maar vind maar eens een sportschool of fysiotherapeut waar dat ook kan. Natuurlijk kun je wat pull-ups aan het klimrek om de hoek doen, maar dat is niet waar dit blog over gaat. Dit blog gaat over jouw serieuze krachttraining, die jij bij FysioMedics in het zonnetje kunt doen onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut. Wil jij bijvoorbeeld werken aan jouw core stability? Bij FysioMedics kun je onder professionele begeleiding werken aan een goede core stability. In een later stadium kun je dit naar een volgend level brengen door middel van bijvoorbeeld Keiser apparatuur. Kortom: je hoeft niets van jouw krachttraining te missen en kunt alsnog genieten van de zomer!

De zomer, te laat voor analyses?

De zon schijnt, je wil dolgraag dat ene leuke hardlooprondje lopen en je hebt net een nieuwe outfit gekocht. Je zit echter met een klein probleempje: die running-analyse die jij al de hele winter wil doen ter voorbereiding van het nieuwe seizoen heb je nog steeds niet gedaan. Toch wil je weten hoe jouw loop is, en of er iets te verbeteren valt. Maar om nu nog binnen op een loopband te lopen… FysioMedics heeft voor jou de perfecte oplossing. De camera’s van de running-analyse kunnen mee naar buiten, zodat jij niet op een loopband hoeft! Op deze manier kun je lekker buiten op de baan lopen en genieten van het mooie weer. Kun je direct die nieuwe outfit aan!

Een veld vol mogelijkheden

Ook voor de sportrevalidatie hoeven we bij FysioMedics gelukkig niet binnen te blijven. Veel attributen die we voor revalidatie gebruiken, kunnen mee naar buiten. Dan kun jij op het kunstgrasveld werken aan jouw fitheid. Ook de krachtzone en de hardloopbaan kunnen van pas komen, aangezien FysioMedics ook vol inzet op blessurepreventie. Zo revalideer je in de buitenlucht en werken we direct samen aan extra fitheid. 

Kortom: FysioMedics biedt volop mogelijkheden om lekker buiten te sporten onder professionele begeleiding. Ook revalideren kan waar mogelijk buiten plaatsvinden. Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met ons! Buiten sporten met FysioMedics kan bij de vestiging in Boekelo!

Tags: , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat