Top
 

Medics360

Medics360: Ons sportzorgcentrum in Boekelo.

Medics360 Sportzorgcentrum is de nieuwste en meest innovatieve spin-off van FysioMedics uit Enschede.  Gelegen op Sportcomplex de Zweede in Boekelo is dit de place to be voor de fanatieke sporter, de revaliderende sporter en de jeugdsporter wat betreft sportzorg in Enschede. De drie pijlers van Medics360, preventie, revalidatie en performance, gaan we even van dichtbij bekijken.

 

#1: analyse van de sporter

Tijd voor een complete analyse van jouw lichaam? Medics360 beschikt over camera’s die jou vanuit elke hoek en op elk moment in de gaten houden voor een scherpe analyse van jouw sportprestaties. De analyse is niet alleen geschikt als opstap richting testen en trainen, ook bij de preventie van blessures en groeigerelateerde klachten is het praktisch onmisbaar. In het preventielab gaan wij tot onze uiterste om jou zo min mogelijk blessureleed te laten hebben. Door bijvoorbeeld een running-analyse te doen met sensortechnologie kom je te weten hoe je loopt, wat je houding is en wat er verbeterd kan worden. Vooral dat laatste is natuurlijk interessant, want met een betere looptechniek worden blessures voorkomen. De resultaten van zo’n analyse zijn ontzettend leuk en zinvol om te zien en motiveren om te gaan lopen.

 

#2: test jouw lichaam

Bij blessurepreventie hoort een uitgebreide test. Medics360 test jouw lichaam gedetailleerd, uitgebreid en volledige top(sport) service voor jou en jouw lichaam. Gedetailleerd omdat niets ons ontgaat tijdens de analyse en de testen. Uitgebreid omdat wij zowel indoor als outdoor met jou aan de slag kunnen. Top(sport)service omdat wij de lat hoog leggen. Bij ons kun je, ongeacht de sport die je beoefent, testen hoe jouw lichaam functioneert. De resultaten gebruiken we om blessures te voorkomen, maar ook om individuele trainingen samen te stellen die op jouw zijn afgestemd. Zo werken we samen toe naar de perfecte training en prestatie voor jou!

 

#3: train tot de limiet

Jouw limiet, dat is waar Medics360 naar op zoek is. Of je nu revalideert van een blessure of werkt voor een sportprestatie, dat maakt niets uit.  Indoor beschikken wij over innovatieve trainingsmethodes en top-of-the-line apparatuur om jou verantwoord te trainen. Met de Keiser apparatuur kunnen we perfect dynamische core stability trainen. Deze apparatuur is een wereld van verschil met de gangbare fitnessapparatuur: Er is constant weerstand en je wordt uitgedaagd om jezelf te blijven corrigeren. Ook outdoor beschikken wij over de nodige faciliteiten. Door de samenwerking met BSCUnisson kunnen we gebruik maken van een kunstgrasveld en de hardloopbaan om ook daar de limiet op te kunnen zoeken. Onder begeleiding van een sportfysiotherapeut of personal trainer train je bij Medics360 verantwoord en verleg jij grenzen. Kortom: ‘hard work beats talent when talent doesn’t work hard’.

Je ervaart top(sport)service!

WhatsApp chat