Top
 

Medics360

Medics360: Ons sportzorgcentrum in Boekelo.

Medics360 Sportzorgcentrum is de nieuwste en meest innovatieve spin-off van FysioMedics uit Enschede.  Gelegen op Sportcomplex de Zweede in Boekelo is dit de place to be voor de fanatieke sporter, de revaliderende sporter en de jeugdsporter wat betreft sportzorg in Enschede. De drie pijlers van Medics360, preventie, revalidatie en performance, gaan we even van dichtbij bekijken.

 

UNIEKE SPORTZORGPROGRAMMA’S OP MAAT

 

PERFORMANCE

Jouw limiet, dat is waar we naar op zoek zijn. Indoor beschikken wij over top-of-the-line apparatuur om jou verantwoord te trainen. Outdoor beschikken wij over de nodige faciliteiten. Door de samenwerking met BSCUnisson kunnen we gebruik maken van een kunstgrasveld en de hardloopbaan om ook daar de limiet op te kunnen zoeken. Kortom: ‘hard work beats talent when talent doesn’t work hard’.

PREVENTIE

Tijd voor een complete analyse van jouw lichaam? Ons preventielab beschikt over camera’s die jou vanuit elke hoek en op elk moment in de gaten houden voor een scherpe analyse van jouw sportprestaties. De analyse is niet alleen geschikt als opstap richting testen en trainen, ook bij de preventie van blessures en groeigerelateerde klachten is het praktisch onmisbaar. Wij gaan tot onze uiterste om jou zo min mogelijk blessureleed te laten hebben.

REVALIDATIE

Niets is belangrijker dan een goed herstel na een ongeval, blessure of medische ingreep. Door middel van onze revalidatie fysiotherapie willen wij de belastbaarheid van jouw lichaam weer vergroten. Onder begeleiding van onze sportfysiotherapeuten werk jij aan jouw conditie, spierkracht, balans en coördinatie. Samen gaan we aan de slag in ons sportzorgcentrum waar je top(sport)service zult ervaren.

WhatsApp chat