revalidatie fysiotherapie

Een medische ingreep: zo kom je er weer bovenop!

Niets is belangrijker dan een goede revalidatie na een medische ingreep, een ongeval of een blessure. De meest voorkomende revalidaties komen in dit blog voorbij.

Revalidatie na een medische ingreep, hoe zit dat?

Wie wel eens geopereerd is, zal erover mee kunnen praten. Na een medische ingreep duurt het vaak een tijdje voor je weer helemaal jezelf bent. Je hebt waarschijnlijk nog last van het geopereerde gebied, maar daarnaast heeft ook en plaatselijke verdoving of algehele narcose invloed op jouw gezondheid. Herstellen is dus erg belangrijk, maar jij wilt natuurlijk ook jouw fitheid zo snel mogelijk weer op peil hebben. Juist daar werken we samen naartoe. Word weer fit na een medische ingreep bij FysioMedics!

Stap voor stap revalideren na een knieblessure

Heb jij pasgeleden een knieblessure opgelopen waar je aan geopereerd moest worden? Knieblessures hebben soms een ontzettend onbenullige oorzaak, maar de gevolgen kunnen groot zijn. Denk aan een gescheurde kruisband of schade aan de meniscus. Wanneer door middel van een medische ingreep de grootste problemen zijn opgelost, kun je beginnen aan de volgende stap in het traject: terug naar goed functioneren in het dagelijks leven. Door samen met jou een uniek programma op te stellen, zorgen we dat jij zo goed mogelijk jouw activiteiten weer kunt starten. FysioMedics heeft uiteenlopende revalidatiemogelijkheden op drie verschillende locaties, waardoor er veel verschillende mogelijkheden zijn voor revalidatie na een knieblessure. Bij FysioMedics wordt je niet alleen goed behandeld, je hebt ook de mogelijkheid om nét dat stapje extra te zetten in jouw revalidatie. 

Individuele revalidatie na een schouder operatie

Schouderklachten zijn ontzettend vervelend! Meestal ontdek je pas met dat soort klachten hoe vaak jouw schouder eigenlijk gebruikt wordt. Het is dan ook heel belangrijk dat je na een medische ingreep aan jouw schouder snel weer deel kunt nemen aan het dagelijks leven. Vlak na de medische ingreep is jouw schouder nog kwetsbaar en heeft het gewricht rust nodig om te herstellen. Door specifieke behandelmethodes draagt FysioMedics bij aan het herstel na een schouder operatie. Wanneer jouw schouder al flink verbeterd is, kunnen we aan de slag met een individueel behandelplan. Samen versterken we door middel van oefeningen en behandelingen de schouder waaraan je geopereerd bent. 

Voor FysioMedics maakt het niet uit van welke medische ingreep jij aan het herstellen bent. Of je schouderletsel, een knieblessure of zelfs een knieprothese hebt, wij helpen jou om snel op de been te zijn!

Tags: ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.