Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen Hendriks, ik ben praktijkeigenaar bij Fysiomedics en sportfysiotherapeut. Ik heb een grote passie en interesse voor knieletsel en revalidatie en ik ben specialist in alles wat met knieën te maken heeft. Zo weet ik alles van blessures en revalidatie aan de voorste kruisband.

Ik ben sinds 1993 fysiotherapeut en heb daarna gestudeerd aan de international academy of sportscience om sportfysiotherapeut te worden.

Wanneer je een nieuwe voorste kruisband heeft gekregen, ook wel kruisbandreconstructie, kan ik je helpen bij het revalideren. Ook bij blessures aan de voorste kruisband kan ik helpen met revalideren en kunnen we samen kijken naar een passende behandeling.

Ik heb veel affiniteit met topsport en dan vooral voetbal. Ik probeer (top)sporters zo goed mogelijk te begeleiden om weer op het oude niveau te komen, wanneer dit niet haalbaar is begeleid ik ze naar het hoogst haalbare niveau.

Door de jaren heen heb ik allerlei cursussen en opleidingen gevolgd die sportfysiotherapie gerelateerde raakvlakken hebben.