Fysiotherapie Boekelo

Ervaar top(sport)service
Fysiotherapie op hoog niveau, sportrevalidatie en gerichte performancetrainingen onder één dak in Boekelo. Dat is FysioMedics. In onze vestiging op Sportcomplex de Zweede bieden we een keur aan herstelmogelijkheden en trainingen. Of je nu een geblesseerde sporter, een revalidant na een operatie of een fanatieke (jeugd)sporter bent, voor de beste (sport)zorg en service in Boekelo en omgeving moet je bij FysioMedics zijn. “Je ervaart top(sport)service” is niet voor niets ons motto. Heb je zorg, training of advies nodig op het gebied van fysiotherapie, revalidatie of sportgezondheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak nu een afspraak, dan bekijken we samen hoe we je in ons gezondheidscentrum het beste kunnen helpen.

FysioMedics in Boekelo
In ons sportzorgcentrum in Boekelo beschikken onze specialisten over de modernste technologieën voor de diverse behandelingen. Deze technologieën helpen ons kennis en data te verzamelen op het gebied van fysiotherapeutische hulpverlening, revalidatie, sportgezondheid en blessurepreventie. Op het gebied van knierevalidatie mogen we ons inmiddels wel expert noemen.

We hebben ons eigen “Papendal” op een toplocatie aan de Boekelosestraat 275. In ons sportzorgcentrum vind je meerdere behandelkamers, modern ingerichte trainingsruimtes en een heus bewegingslab. Buiten hebben we de beschikking over kunstgrasvelden, een hardloopbaan en een survivaltrack. En sinds maart 2022 kun je ook terecht in ons nieuwste paradepaardje: de grote indoor sporthal.

Preventie

Revalidatie

Sport Performance

Reviews waar we trots op zijn

 • Heel goeie sfeer ben echt goed geholpen tijdens mijn revalidatie super tevreden met het resultaat wat eruit is gekomen met dank aan Kishan en het team heel erg bedankt FysioMedics.

  thumb Lee koopman
  3 mei 2024
 • Mijn voetballende kids en de daarbij komende blessures worden altijd goed behandeld. Als ik bel of app, kunnen ze in no time terecht voor behandeling en training. Echt top!!

  thumb Lisette Rozema
  18 april 2024
 • Hele fijn fysio. Hier gekomen met pijn in de nek wat zorgde voor hoofdpijn, na 2 afspraken ging het al beter.

  thumb Romy Lutjen
  5 april 2024
 • Super geholpen door Kishan en collega’s na een knieblessure door een ski ongeluk. Van de eerste revalidatie, voorbereiding en herstel operatie tot aan begeleiding om weer te sporten. Heel klantgerichte en efficiënte inzet van de medische kennis in combinatie met sportieve niveau/doel. En niet onbelangrijk een laagdrempelige en ontspannen sfeer in de oefenruimte. Kortom; zeer tevreden!

  thumb Judith Lansink
  24 februari 2024
 • Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor fysiotherapeut Pim Holsbeek van Fysiomedics. Na een operatie aan mijn voorste kruisband ben ik begonnen met mijn revalidatie bij Fysiomedics en ik kan met veel enthousiasme zeggen dat mijn ervaring met Pim uitzonderlijk positief is geweest. Vanaf het allereerste moment dat ik bij Fysiomedics binnenliep, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Pim heeft een buitengewone vaardigheid om een vertrouwensband op te bouwen met zijn patiënten. Hij luistert aandachtig naar je verhaal en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Zijn aanmoediging en motivatie hebben me geholpen om gemotiveerd te blijven, zelfs op de moeilijkste momenten. Ik kan Fysiomedics en fysiotherapeut Pim Holsbeek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige fysiotherapeutische zorg en een ondersteunende omgeving tijdens hun revalidatieproces.

  thumb Sinan Dursun
  5 februari 2024

Wat kan FysioMedics voor jou betekenen?

Bij FysioMedics in Boekelo kun je terecht voor veel verschillende behandelingen, testen en trainingen op het terrein van preventie, revalidatie en sportperformance.

1. PREVENTIE

Testen zijn effectieve hulpmiddelen bij de preventie van blessures. Bij FysioMedics bieden we de volgende testen aan:

 • Talentontwikkeling en blessurepreventie
 • Functional movement screening
 • Groeispurtmetingen
 • Motorische vaardigheden

 • De voortgang van de revalidatie
 • Het prestatievermogen
 • Beoordelen van risicofactoren voor blessures
 • Sterke en zwakke eigenschappen

 • Fysieke veranderingen
 • Risicofactoren blessures
 • Sportanalyses
 • FMS (Functional movement screening)

Fysiotherapie Boekelo
Fysiotherapie Boekelo
Fysiotherapie Boekelo


2. REVALIDATIE

Niets is belangrijker dan een goed herstel na een blessure, ongeval of medische ingreep. Bij Fysiomedics begeleiden wij je graag bij de revalidatie. We bieden deskundige hulp aan in de vorm van revalidatie (sport)fysiotherapie, het gebruik van data technologie en het verkrijgen van een vergoeding via de verzekering. Samen met jou werken we aan een behandelplan dat je het beste herstel garandeert.

Tijdens de revalidatie werken we aan de volgende aspecten:

 • Spierkracht
 • Conditie
 • Balans
 • Coördinatie

FysioMedics begeleidt je zorgvuldig en vakkundig, zodat jij de belasting stap voor stap kunt opbouwen. Waar nodig zetten wij ook andere disciplines in voor jouw herstel, zoals podotherapie, echografie of diëtiek.

3.SPORTPERFORMANCE

Onder sportperfomance in Boekelo vallen zaken zoals:

 • Personal Personal training
 • Indoor / Outdoor faciliteiten
 • Optimaliseren Sportprestaties

Dat kan zowel in teamverband, als ook individueel:

TEAMPERFORMANCE

Het hele seizoen fit en blessurevrij kunnen sporten is belangrijk voor teamsporters. Daarom monitort een team van FysioMedics voor verschillende sportverenigingen gedurende het seizoen de fitheid van hun sporters.

PERSONAL PERFORMANCE

Trainen voor die sportieve uitdaging, om écht beter te worden of om jezelf in de beste vorm te krijgen. Bij de performancetrainingen van FysioMedics train je indoor en outdoor, één op één, met jouw fysiotherapeut of personal trainer.

Fysiotherapie Boekelo

UNIEKE SPORTZORG PROGRAMMA’S OP MAAT

FysioMedics in Boekelo kan helpen!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Voor een snelle reactie stuur je ons een WhatsApp bericht. Wil je liever direct online een afspraak inplannen, dan is dat ook geen enkel probleem. Fysiomedics staat voor je klaar!

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Dankzij onze gunstige ligging en uitstekende praktijkfaciliteiten in Boekelo ontvangen wij ook veel patiënten/sporters uit West-Enschede, Beckum, Helmerhoek, Rutbeek en Haaksbergen. We zien je graag in onze praktijk!

Fysiomedics Boekelo
Boekelosestraat 275
7548 AS Enschede
053 – 478 99 90
info@fysiomedics.nl