Fysiotherapie in Oldenzaal

Ben je op zoek naar (sport) fysiotherapie in Oldenzaal? Dan ben je bij FysioMedics aan het juiste adres. Bij FysioMedics ervaar je altijd top (sport) service. Wij richten ons op sportgerelateerde klachten, revalidatie en performance. We leggen veel nadruk op blessurepreventie en op het gebied van knierevalidatie mogen we ons inmiddels wel expert noemen.
De inzet van reguliere (sport)fysiotherapie wordt gecombineerd met moderne technologie en 360 camerasystemen om fullservice gezondheidsdiensten aan te bieden. Sportfysiotherapie en sportgezondheid, daar ligt onze passie!

Wij hebben ons nieuwe centrum in Oldenzaal in 2019 in gebruik genomen en zijn erg trots op het resultaat. Naast 2 behandelkamers bevat het 3 verschillend ingerichte trainingsruimtes en een heus bewegingslab. Het oldenzaalteam bestaat uit 4 (sport)fysiotherapeuten en een personal trainer, met ieder een passie voor zijn of haar vakgebied. Hiermee zijn we in staat om jou van je blessure of klacht af te helpen! Of het nou gaat om reguliere fysiotherapie, sportfysiotherapie of een revalidatie. We vinden het niet alleen belangrijk om een klacht te verhelpen, maar ook om deze in de toekomst te voorkomen. Naast het verhelpen van blessures helpen we je ook graag om jouw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Eigen oefenruimte

Begeleiding van professionals

Persoonlijke begeleiding

 • review rating 5  Goede behandeling. Wordt goed naar je geluisterd en meegedacht in hoe je zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Erg tevreden!

  thumb Kimberly Huisman
  10/02/2019
 • review rating 5  De beste praktijk en behandelingen die je daar kan krijgen met lieve, positieve en enthousiaste mensen...

  thumb Noor Mwahed
  10/04/2019
 • review rating 5  Ik Jan veel en langdurig last van mijn linkervoet. Dit bleek hiel spoor te zijn. De shockwave therapie heeft goed geholpen. Ook de behandeling werd vakkundig uitgevoerd. Fysiomedics is een professionele organisatie met vakkundige en vriendelijke medewerkers. Een echte aanrader dus wanneer je fysieke klachten hebt.

  thumb Jan Mosman
  11/28/2019
 • review rating 5  Veel ervaring en heel flexibel. Je mag zelf meedenken. Hulp op maat. Super aardige medewerkers. Ik ben zeer tevreden en oja het helpt echt!

  thumb Marjolijn Bogaard
  10/18/2019

Waar wij je mee kunnen helpen?

Naast reguliere fysiotherapie met:

– Het bereiken van jouw persoonlijke sportdoelen

– Het adviseren over voeding en het aanpassen van jouw levensstijl

– Het voorkomen van terugkerende blessuren met bijvoorbeeld onze sensortechnologie of krachtplatform

Bekijk al onze therapieën via deze link

Bekijk al onze sportanalyse diensten via deze link

Maak een (online) afspraak of bezoek ons sportspreekuur

Sportspreekuur: Dinsdag 13.00 – 14:00

Sportspreekuren in het Medisch Spectrum Twente Oldenzaal.
Om sporters nog beter te kunnen begeleiden bieden we sportspreekuren aan in het MST OLdenzaal Poli 005.

Dit doen we in samenwerking met Jeroen van der Weide, praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie. Met deze deskundigheid is het mogelijk om manuele therapie en sportfysiotherapie gericht te combineren.

Aan de hand van bewegingsonderzoek en analyse kunnen we herstelbelemmerende factoren goed in kaart brengen, een sportmedisch advies geven of een trainingsprogramma op maat samenstellen. Wil je weten wat voor jou de optimale weg naar sporthervatting is? Maak dan een afspraak op het sportspreekuur.

Fysiotherapie bij FysioMedics Oldenzaal?

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je direct antwoord, dan kun je ons altijd een whatsappbericht sturen (icoon rechts beneden. FysioMedics staat voor je klaar!

Fysiomedics Oldenzaal
Enschedesestraat 7575 AB Oldenzaal
053 – 478 99 90
info@fysiomedics.nl

Dankzij onze gunstige ligging en uitstekende faciliteiten in onze praktijken ontvangen we ook veel patiënten uit De Lutte, Rossum, Weerselo, Denekamp, Losser en Deurningen. We zien je graag in onze praktijk.