Fysiotherapie in Oldenzaal

Ben je op zoek naar (sport)fysiotherapie in Oldenzaal? Dan ben je bij FysioMedics aan het juiste adres. Bij FysioMedics ervaar je altijd top (sport) service.
De inzet van reguliere (sport)fysiotherapie wordt gecombineerd met moderne technologie en 360 camerasystemen om fullservice gezondheidsdiensten aan te bieden. Met onze moderne vestigingen en deskundige fysiotherapeuten, met ieder een passie voor zijn vakgebied, zijn we in staat om jou van je blessure of klacht af te helpen! Of het nou gaat om reguliere fysiotherapie, sportfysiotherapie of een revalidatie. We vinden het niet alleen belangrijk om een klacht te verhelpen, maar ook om deze in de toekomst te voorkomen. Naast het verhelpen van blessures helpen we je ook graag om jouw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Reviews waar we trots op zijn:

“Topbegeleiding tijdens mijn knierevalidatie. Team staat garant voor kwaliteit. Jeroen bedankt”. – Bas Nijhuis, KNVB scheidsrechter

Sensortechnologie om je beweging te analyseren.
Samen kijken we naar de terugkomende patronen van de blessure en gaan we samen op zoek naar een oplossing. Heb je bijvoorbeeld tijdens het hardlopen telkens last van je kuiten? Dan doen we bijvoorbeeld een sensor loopanalyse om te checken of je beschikt over de juiste looptechniek, schoeisel en afwikkeling. Wij vinden het niet alleen belangrijk om een klacht te verhelpen, maar ook om nieuwe blessures te voorkomen.

Sportspreekuren in het Medisch Spectrum Twente Oldenzaal.
Om sporters nog beter te kunnen begeleiden bieden we sportspreekuren aan in het MST OLdenzaal Poli 005. Dit doen we in samenwerking met Jeroen van der Weide, praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie. Met deze deskundigheid is het mogelijk om manuele therapie en sportfysiotherapie gericht te combineren. Aan de hand van bewegingsonderzoek en analyse kunnen we herstelbelemmerende factoren goed in kaart brengen, een sportmedisch advies geven of een trainingsprogramma op maat samenstellen. Wilt u weten wat voor u de optimale weg naar sporthervatting is? Maak dan een afspraak op het sportspreekuur.

Sportspreekuur: Dinsdag 11.30 – 12.30

Fysiotherapie bij FysioMedics Oldenzaal?

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je direct antwoord, dan kun je ons altijd een whatsappbericht sturen (icoon rechts beneden. FysioMedics staat voor je klaar!

Fysiomedics Oldenzaal
Enschedesestraat 7575 AB Oldenzaal
053 – 478 99 90
info@fysiomedics.nl