Fysiotherapie in Oldenzaal

Ben je op zoek naar een fysiotherapie in Oldenzaal, omdat je lichaam niet werkt zoals je dat zou willen? Dan ben je bij Fysiomedics aan het juiste adres. Fysiomedics beschikt over breed inzetbare kennis in meerdere therapieën. Doordat wij over veel verschillende therapieën en de laatste technologieën beschikken kunnen we klachten effectief en doeltreffend oplossen. Fysiomedics Oldenzaal kan jouw klachten verhelpen met de volgende behandelmethoden:

Fysiomedics Oldenzaal

Bij Fysiomedics vinden we het niet alleen belangrijk om een klacht te verhelpen, maar ook om nieuwe blessures te voorkomen. Dankzij onze voorzieningen, gecombineerd met onze jarenlange ervaring. Zorgen we ervoor dat je niet opnieuw geblesseerd raakt. Je kunt dagelijkse werkzaamheden en sport weer zonder pijn uitoefenen. Samen kijken we naar de terugkomende patronen van de blessure en gaan we samen op zoek naar een oplossing. Heb je bijvoorbeeld tijdens het hardlopen telkens last van je kuiten? Dan doen we bijvoorbeeld samen een hardloopanalyse om te checken of je beschikt over de juiste looptechniek, schoeisel en afwikkeling.

Fysiotherapie bij Fysiomedics

Wil je weten wat wij voor jouw klachten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je direct antwoord, dan kun je ons altijd een whatsappbericht sturen. Fysiomedics staat voor je klaar!

Fysiomedics Oldenzaal
Enschedesestraat 7575 AB Oldenzaal
053 – 478 99 90
info@fysiomedics.nl