Trainingsplan op maat

Hoi Hoi! Hier weer een blog van mijn kant.

Op de goede weg

Heb jij enig idee of je als sporter nog op de goede weg bent?

Als je alleen hardloopt of bijvoorbeeld alleen voetbalt, train je heel eenzijdig. Dus het is geen overbodige luxe om naast je voetbaltrainingen of hardloopsessies gerichte krachttraining erbij te doen, om de kans op blessures te verminderen. En voor een trainingsplan op maat kun je bij ons terecht natuurlijk. Maar ook een loopanalyse, sportzoling, voedingsconsult en een lichaamsscan op de WalkerView passen binnen ons sportgezondheidstraject.

Trainingsplan op maat

Binnen dit sportgezondheidstraject, met bijbehorend trainingsplan, gaan wij jou gaan trainen om je (nog) sterker te maken, maar daarnaast ook je cardiovasculaire en cardiorespiratoire systeem (ofwel: hart en longen) gaan we trainen. Op die manier wordt je sterker, sneller, verbetert je uithoudingsvermogen, krijgt je energiesysteem een boost en wordt de kans op blessures afgenomen!

Om nog even terug te komen op de WalkerView, dit is een van onze nieuwste vorm van analyse. De WalkerView is een baanbrekende loopband met een ingebouwde 3D-camera en een Virtual Reality scherm. Deze zorgen ervoor dat je houding en manier van lopen uitgebreid kan worden geanalyseerd, zowel tijdens als na de training. Een perfecte manier om jouw manier van lopen in kaart te brengen dus!

Plan een afspraak

Wil jij dit nou ook eens meemaken? Plan dan een afspraak in via laura@fysiomedics.nl. Kamp jij al langere tijd met een vervelende blessure en kom je er maar niet vanaf? Dan is dit voor jou wellicht het begin van het einde van die blessure! Een wereld van verschil!

Tot snel!

Laura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.