Iets doen!

Hoi!

In de vorige blog schreef ik over dat de versoepelingen door waren gevoerd en Nederland (of eigenlijk heel Europa) langzaamaan weer open gaat, maar dat kwam net zo snel als dat het nu weer gaat…

Ik denk dat ik een van de velen ben, die de vakantie heeft om moeten boeken met de gedachte dat die even door m’n neus geboord zou worden, maar gelukkig (tot op heden) kan deze doorgaan.

Ondanks dat er veel mensen op vakantie zijn, zitten wij hier natuurlijk niet stil. We zijn bezig met super toffe dingen. En misschien denk jij na je vakantie ook wel ‘hier moet wat aan gedaan worden’. Dan kun je 2 dingen doen:

  1. In een hoekje gaan zitten en wachten tot dat gevoel over gaat
  2. IETS DOEN!

Ik ben voorstander van nummer 2. Na de zomer wil jij toch gewoon toch ook weer keihard knallen.

Bij ons heb je de keuze uit een trainingskaart, van 6 of 12 trainingen. Waarbij je gewoon lekker keihard gaat trainen en wij samen jouw doel nastreven, of dat nou is sterker worden, sneller worden, in je hartslagzones trainen of gewoon je algehele fitheid wilt verbeteren.

Performance Lifestyle Traject


Ook bieden wij een Performance Lifestyle Traject, in combinatie met de sportfysiotherapeut. Hierbij word je uitgebreid door de scan gehaald, worden testjes gedaan om een nulmeting te bepalen, vul je een vragenlijst in die bestaat uit 4 dimensies op gebied van Sportgezondheid en ga je lekker trainen. Aan het einde van dit traject, krijg je weer een evaluatie en wordt er opnieuw getest, zodat je daadwerkelijk je resultaat kunt zien!

Ben jij zo iemand die na de zomer als een gek weer 6x per week tekeer gaat in de sportschool, alsof het 1 januari is? Of heb jij nog geen plan gemaakt voor hoe jij straks weer gaat beginnen. Heb jij er überhaupt over nagedacht?

Trainen in fases


Wij gaan jou daarmee helpen, want wij willen heel veel, maar als een kip zonder kop in een sportschool rondlopen, kom je niet ver mee. Rustig opbouwen is ontzettend belangrijk. Wij geven training in fases.

Ontdek je eigen fase!


Ben jij benieuwd in welke fase jij zit? Of jij gezond genoeg bent om te trainen of waar jij staat t.b.v. ons Sportgezondheids-profiel? Stuur gewoon een mailtje: laura@fysiomedics.nl.

Kleine moeite, groot resultaat!

Alvast een hele fijne vakantie gewenst!

En tot gauw!

Laura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat