jouw levensstijl

Hoi!

Wat een heerlijk weer is het buiten. Echt ik kan hier zo van genieten! Plus de versoepelingen die door zijn gevoerd en zo langzaamaan gaat Nederland weer open. Het gevoel dat er weer meer dingen kunnen, opgeteld bij dit fantastische weer, geeft het beste gevoel ter wereld.

En misschien gaat het je nu een beetje kriebelen en denk je ‘nu is het tijd om wat aan mezelf te doen’. Na al die tijd thuis te hebben gezeten, en het ‘verantwoorde levensstijl’ uit je vocabulaire te hebben gehaald, is nu weer de tijd aangebroken dat je je #fitlife weer oppakt! Of gewoon nu mee gaat beginnen. Het is nooit te laat!

Trainen en genieten

Wat heb je eigenlijk gedaan al die tijd? Heb je er nog wat van proberen te maken, of heb je letterlijk alles laten gaan. Ik moet zeggen dat ik wel iets losser ben geworden. Het obsessieve trainen is er bij mij wel een beetje af, en daar heeft Corona natuurlijk aan bijgedragen. Ik weet niet of obsessief het goede woord is, maar het is in ieder geval iets minder geworden. Ik streef nog steeds naar 3 á 4x per week trainen, maar mijn vakantie boek ik al zonder dat daar een sportschool bij moet zitten. En weet je, daar is helemaal niks mis mee. Kan ik een keer niet, dan is dat prima. Mijn lichaam geeft vanzelf wel aan wanneer het te lang geleden is (helemaal klaar met de #lockdowns). Kan ik een keer niet trainen, dan is dat maar zo. Zit ik liever op het terras in plaats van trainen? Nah, dat denk ik niet. Ik denk dat het gewoon heel erg onderdeel van mijn leven is. Ik denk ook dat je niet altijd hoeft te kiezen, het kan toch gewoon allebei? Daar streef ik ook naar bij de mensen die ik help. Natuurlijk zijn er keuzes die je moet (leren) maken, maar soms is ‘niet kiezen’ ook een keuze. En soms is het gewoon fijn om op het terras een lekker biertje of wijntje te drinken, of in een strandtent op zo’n ligbed te genieten van zonsondergang (ik zie het voor me..) met een cocktailtje.

Ik hou heel erg van op het terras zitten (hoewel ik ook niet zo lang stil kan zitten), maar ook heel erg van trainen. Dus na het trainen, het terras op, is mijn motto voor deze zomer!

Samen een richting bepalen

Wat mag wel en wat mag niet? Nou, ten eerste: het zijn jouw keuzes. Samen bepalen we jouw richting, jouw doelen en over welke periode je iets zou willen bereiken. En daar valt of staat alles mee. Ben jij niet gemotiveerd genoeg? Geen zorgen, dat is ook niet iets wat er zomaar is. Dat moet vanzelf komen, en reken maar: als jij begint met sporten bij mij, dan is jouw motivatie straks niet meer weg te krijgen. Je gaat plezier beleven met jouw levensstijl. Ja? JA! Want bij mij gaan er alleen maar blije gezichten de deur uit na een training.

Ga je de deur weer een beetje uit? Misschien ben je inmiddels wel ingeënt en heb je wellicht al een vakantie geboekt. Wat het ook moge zijn, ik hoop dat je weer kunt genieten en ik hoop (stiekem) dat ik jou een beetje heb kunnen motiveren om weer wat te gaan doen.

Sparren

Wil je eens met mij sparren over jouw levensstijl? Stuur dan gewoon een mailtje, laura@fysiomedics.nl

Weinig moeite en een ontzettend voldaan gevoel!

Tags: ,

One Reply to “jouw levensstijl”

  1. Ik kan het aanraden Laura is echt een topper niks hoeft maar mag. Op deze wijze is trainen nog leuker geworden voor mij ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.