D-wall: next level sportanalyse en training

Onze high tech wooden wall voor analyse, revalidatie en performance training.

Wil jij inzicht in je kwaliteit van bewegen met een 3D-analyse die je direct resultaat geeft én waar je direct mee kan trainen? Of wil je next level revalideren na een operatie?
De D-wall van onze partner Tecnobody uit Italië bestaat uit een digitale VRscherm, een camerasysteem én krachtplatform in één. Dit is de methode om hele lichaam in 1 beeld te krijgen, zowel functionele kracht, houding en balans, uithoudingsvermogen en snelheid.

Testing:
Door het analyseren van je beweging, balans of je springvermogen kunnen we zien hoe je prestatie is. Zo kunnen we compensatiestrategieën, verschil tussen links en rechts en je performance in kaart brengen. Vervolgens kunnen we die analyses ook meteen omzetten naar een gerichte training op basis van jouw gegevens.

Training:
Met het virtual reality beeld kunnen we gericht oefenen met live-time feedback in beeld of door middel van gaming kunnen we je op een leuke manier uitdagen om te trainen.

Zo train je nog effectiever!

Waar gebruiken we de D-wall nog meer voor?

  • Voorste kruisband of knieletsel-patiënten: om te testen in hoeverre de juiste voorwaarden er weer zijn voor een veilige terugkeer naar je doel, je sport.
  • Nieuwe heup- of knie-patiënten: zodat we je voortgang in de revalidatie goed in kaart kunnen brengen om gericht naar je doel toe te werken.
  • Jeugdpreventietesten: voor de jeugd gebruiken we de D-Wall om de kwaliteit van bewegen en knierisico met een springtest te ontdekken zodat we dat gebruiken in de training om de kans op blessures zo klein mogelijk te maken.

Heb jij al een geruime tijd last van een (sport) blessure aan knie, heup of enkel? Of moet je revalideren na een operatie? Dan is onze D-wall jouw next level! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.