FysioMedics: revalidatie en training op z’n best!

FysioMedics Boekelo is de nieuwste en meest innovatieve spin-off van FysioMedics. De derde vestiging van FysioMedics, gevestigd op sportpark De Zweede in Boekelo, zit vol innovatie.

Voor de al dan niet revaliderende sporter en de jeugdsporter is dit de nieuwe place to be in Enschede. De drie pijlers van FysioMedics, preventie, revalidatie en performance, gaan we even van dichtbij bekijken.

#1: analyse van de sporter

Tijd voor een complete analyse van jouw lichaam? FysioMedics Boekelo beschikt over camera’s die jou vanuit elke hoek en op elk moment in de gaten houden voor een scherpe analyse van jouw sportprestaties. Niets ontgaat het scherpe oog van de camera’s, dus wees voorbereid. De analyse is niet alleen geschikt als opstap richting testen en trainen, ook bij de preventie van blessures en groeigerelateerde klachten is het praktisch onmisbaar. In het preventielab gaan wij tot het uiterste om jou zo min mogelijk blessureleed te laten hebben. De FysioMedics hardloopanalyse staat al goed bekend, maar wij proberen de lat steeds hoger te leggen!

#2: test jouw lichaam

Bij blessurepreventie hoort een uitgebreide test. FysioMedics test jouw lichaam gedetailleerd, uitgebreid en biedt volledige top(sport) service. Gedetailleerd omdat niets ons ontgaat tijdens de analyse en de testen. Uitgebreid omdat wij zowel indoor als outdoor met jou aan de slag kunnen. (Top)sport service omdat FysioMedics niet anders gewend is.

#3: train tot de limiet met sportfysiotherapie in Enschede

Jouw limiet, dat is waar FysioMedicsnaar op zoek is. Of je nu revalideert van een blessure of werkt voor een sportprestatie, dat maakt niets uit. Iedere prestatie is er één als wij samen trainen tot de limiet. Indoor beschikken wij over innovatieve trainingsmethodes en top-of-the-line apparatuur om jou ultiem te trainen. Outdoor beschikken wij over een sintelbaan om ook daar de limiet op te kunnen zoeken. Onder begeleiding van een sportfysiotherapeut of in de vorm van small group training train je bij FysioMedics hard en verleg jij grenzen. Kortom: ‘hard work beats talent when talent doesn’t work hard’. Wil jij het maximale uit jezelf halen? Twijfel niet en kom eens langs!

Fysiotherapie in Enschede
FysioMedics fysiotherapie in Enschede

One Reply to “FysioMedics: revalidatie en training op z’n best!”

  1. Mooie accomodatie waar sporters goed begeleid worden, zowel fysiek als ook mentaal.
    Wouter heeft weer genoten om samen met Stefan hard te werken!
    Groet Ester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.