mentale training en sportgezondheid

Hoi allemaal!

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je mentale gesteldheid, jouw sportprestatie enorm kan beïnvloeden? Net als je voeding belangrijk is, is het mentale gedeelte ook super belangrijk.

Veel sporters willen graag hun doel bereiken, maar het kan zijn dat ze op een bepaald punt vastlopen in hun prestaties. Dit kan verschillende redenen hebben natuurlijk:

  1. Ze hebben een andere trainingsprikkel nodig
  2. Ze moeten hun voeding weer aanpassen
  3. Ze lopen vast bij presteren onder druk, bijvoorbeeld bij topsporters

Bij FysioMedics bieden wij een totaalpakket aan om je sterker te voelen door deze combinatie van 3 pijlers aan te pakken en te verbeteren.

Mentale training

Plankenkoorts vergroot de (al) stressvolle situatie nog meer en zijn de grootste vijand bij topsporters. Mentale training kan je helpen om de stress van de situatie af te halen. Daar komt bij dat de combinatie van fysieke en mentale trainingen de ontwikkeling in de prestatie stimuleert, ofwel: je presteert beter.

Presteer jij beter in jouw trainingen dan in de wedstrijden? Loop jij vast op een bepaald gebied en wil je eens hoe het is aan de andere kant van die drempel, waar jij maar niet overheen komt? Spreek dan eens af met onze Sportpsychologe Maryline Lapaire. Zij kan je helpen om je talent maximaal te kunnen ontwikkelen en je zelfvertrouwen te vergroten, zodat jij beter presteert in je wedstrijden dan ooit tevoren! Elke sporter kan baat hebben bij de sportpsycholoog!

Module Sportgezondheid

Naast het mentale gedeelte is het fysieke gedeelte en het stukje voeding ook erg belangrijk. Graag introduceer ik jullie onze nieuwste module ‘Sportgezondheid’!

Wat is sportgezondheid dan Laura? Nou, wij vinden jouw welzijn en gezondheid erg belangrijk, en alleen het uitvoeren van een sport is daarmee niet voldoende. Wij kijken verder! Namelijk, naar hoe gezond ben jij nu?

Welke score geef jij jouw algemeen welbevinden? Wat valt er nog te behalen op gebied van voeding en hoe hoog scoor jij in jouw energie en op fysiek-mentaal gebied? Wij bieden jou hierin een primeur, want door middel van een vragenlijst en een fitheidscan te kopppelen aan een totaal opgesteld programma, zorgen wij ervoor dat wij SAMEN de touwtjes in handen hebben en jou gezonder en fitter maken dan ooit!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Je maakt een afspraak met mij, Laura, voor een eerste intake. Hierin zullen we de vragenlijst doornemen met elkaar. Daarna zal er een fitheidscan afgenomen worden. Hierbij moet je onder andere denken aan lichaamsamenstelling, krachttesten en uithoudingsvermogen. Je voedingspatroon zal met je doorgesproken worden en je ontvangt van ons je inloggegevens van onze app waarin je persoonlijke trainingen en (sport)voedingsadviezen in bijgehouden worden Deze intake zal gevolgd worden door 9 sessies van 45 minuten waarin het accent zal liggen op personal training en leefstijl geheel afgestemd op jouw doelen. Introductieprijs voor onze sportgezondheidsmodule bedraagt 200,- euro.

Wil jij eens een keer op een andere manier met sporten bezig zijn? Niet alleen maar in de sportschool wat aan de gewichten trekken, maar een ervaren hoe het is om op alle 3 de vlakken bezig te zijn met sport? Waardoor je beter in je vel gaat zitten, meer energie krijgt, sterker wordt, meer uit je voeding kunt halen en zo een dag makkelijk volhoudt zonder vermoeid te raken?

Neem contact op

Neem dan contact op met mij, via laura@fysiomedics.nl. En dan kun jij eens kennis gaan maken met de beste en meest gezonde versie van jezelf!

Tot snel!

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WhatsApp chat