Polsklachten

Polsklachten zijn er in veel verschillende soorten. Klachten in de pols kunnen zorgen voor een zeurende of stekende pijn en kunnen een flinke belemmering zijn in het uitvoeren van normale taken in het dagelijks leven. Wanneer je een langere tijd met (chronische) polsklachten ervaart dan is het raadzaam om de klachten te laten behandelen door een fysiotherapeut.

Klachten aan de pols laten behandelen bij Fysio Medics

Dankzij de uiteenlopende kennis van meerdere therapieën binnen het team van Fysio Medics zijn we in staat om jouw polsklachten op de meest effectieve manier te behandelen. Naast reguliere fysiotherapie kunnen we met onderstaande therapieën de klacht inzichtelijker maken en deze gerichter behandelen: 

 • Echografie (inzichtelijk maken van de klacht)
 • Shockwave therapie
 • Manuele therapie
 • Dry Needling

Deze patiënten hebben wij al mogen helpen

  review rating 5  Ik Jan veel en langdurig last van mijn linkervoet. Dit bleek hiel spoor te zijn. De shockwave therapie heeft goed geholpen. Ook de behandeling werd vakkundig uitgevoerd. Fysiomedics is een professionele organisatie met vakkundige en vriendelijke medewerkers. Een echte aanrader dus wanneer je fysieke klachten hebt.

  thumb Jan Mosman
  11/28/2019

  review rating 5  De beste praktijk en behandelingen die je daar kan krijgen met lieve, positieve en enthousiaste mensen...

  thumb Noor Mwahed
  10/04/2019

  review rating 5  Goede behandeling. Wordt goed naar je geluisterd en meegedacht in hoe je zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Erg tevreden!

  thumb Kimberly Huisman
  10/02/2019

Hoe ziet de behandeling eruit?

Allereerst is het belangrijk om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Dit gebeurt op basis van een aantal onderzoeken en bewegingsoefeningen. Ook kan er echografie worden toegepast om de klacht nog beter inzichtelijk te krijgen. Afhankelijk van de klacht zal de meest geschikte behandelwijze worden toegepast om je zo snel en goed mogelijk van de klacht af te helpen. Naast het oplossen van de polsklacht gaan we samen ook aan de slag om een mogelijke polsklachten in de toekomst te voorkomen.

Wil je weten wat wij voor jouw polsklachten kunnen betekenen?


Heb jij al langere tijd van polsklachten en lijken deze maar niet over te gaan? Dan is het raadzaam om een afspraak te maken. Fysio Medics helpt je graag met het verhelpen en voorkomen van deze vervelende klachten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op. Wij informeren je graag!