Bekijk onze reviews



Heel goeie sfeer ben echt goed geholpen tijdens mijn revalidatie super tevreden met het resultaat wat eruit is gekomen met dank aan Kishan en het team heel erg bedankt FysioMedics.

thumb Lee koopman
3 mei 2024

Mijn voetballende kids en de daarbij komende blessures worden altijd goed behandeld. Als ik bel of app, kunnen ze in no time terecht voor behandeling en training. Echt top!!

thumb Lisette Rozema
18 april 2024

Hele fijn fysio. Hier gekomen met pijn in de nek wat zorgde voor hoofdpijn, na 2 afspraken ging het al beter.

thumb Romy Lutjen
5 april 2024

Super geholpen door Kishan en collega’s na een knieblessure door een ski ongeluk. Van de eerste revalidatie, voorbereiding en herstel operatie tot aan begeleiding om weer te sporten. Heel klantgerichte en efficiënte inzet van de medische kennis in combinatie met sportieve niveau/doel. En niet onbelangrijk een laagdrempelige en ontspannen sfeer in de oefenruimte. Kortom; zeer tevreden!

thumb Judith Lansink
24 februari 2024

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor fysiotherapeut Pim Holsbeek van Fysiomedics. Na een operatie aan mijn voorste kruisband ben ik begonnen met mijn revalidatie bij Fysiomedics en ik kan met veel enthousiasme zeggen dat mijn ervaring met Pim uitzonderlijk positief is geweest. Vanaf het allereerste moment dat ik bij Fysiomedics binnenliep, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Pim heeft een buitengewone vaardigheid om een vertrouwensband op te bouwen met zijn patiënten. Hij luistert aandachtig naar je verhaal en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Zijn aanmoediging en motivatie hebben me geholpen om gemotiveerd te blijven, zelfs op de moeilijkste momenten. Ik kan Fysiomedics en fysiotherapeut Pim Holsbeek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige fysiotherapeutische zorg en een ondersteunende omgeving tijdens hun revalidatieproces.

thumb Sinan Dursun
5 februari 2024

Ik kwam met rugklachten bij Fysiomedics en ben erg tevreden met het hele traject. Ik heb bij Pim een maand of 2 een aantal keer per week gericht getraind op core stabiliteit en beweging. Pim weet wat hij doet en legt de gedachte achter de oefeningen helder uit. De sessies waren bovendien altijd gezellig, hij is relaxed in de omgang. Inmiddels ben ik weer grotendeels blessurevrij en kan ik pijnvrij sporten. Pim bedankt!

thumb Jochem Vreeman
1 februari 2024

Goede behandeling & no nonsens. Een prettige praktijk (Deurningerstraat) van FysioMedics, met dito medewerkers. Aandacht voor de klacht van de patiënt. Na de intake een behandelplan. Het probleem van artrose/slijtage kan een fysiotherapeut niet wegnemen. Dan is het doel van de behandelingen, pijnbestrijding en mobiel blijven. Met behulp aan Kishan lukt dat prima. Hiervoor mijn dank.

thumb Bennie
21 december 2023

Ik ben goed geholpen.

thumb Vincent Bossink
19 december 2023

Preventieve training dochter, goede persoonlijke begeleiding. Altijd met veel enthousiasme

thumb Joost Damhuis
19 december 2023

De afgelopen 14 maanden erg goed geholpen met mijn voorste kruisband blessure. Altijd erg vriendelijk ontvangen en geholpen. Ook goede communicatie over de trainingen. Erg blij mee dus!

thumb Yannick Rudde
24 november 2023

Anderhalf jaar geleden binnengekomen bij FysioMedics met een gescheurde voorste kruisband. Voorafgaand en na mijn operatie bij het OCON ontzettend goed begeleid door sportfysiotherapeut Kishan. Hij weet wat hij doet en snapt dat ieder revalidatieproces anders verloopt. Oefeningen sluiten goed aan bij sportiviteit, uithoudingsvermogen en revalidatieproces, maar blijft wel uitdagen tot het beste uit jezelf halen en zo goed mogelijk herstellen.

thumb jeanique koedijk
24 november 2023

In de aanloop naar mijn voorste kruisbandreconstructie en tijdens de revalidatie ben ik goed geholpen door Fysiomedics. In het bijzonder door Kishan, een echte professional die weet wat ie doet. Ook voor vragen omtrent tests, operatie en herstel kon ik altijd bij hem en zijn expertise terecht.

thumb Douwe Boorsma
15 november 2023

Bij Fysio Medics wordt er goed gekeken naar je klachten en de training hier op aangepast. Jesse is een zeer kundige fysiotherapeut die je tot het uiterste laat gaan! Dag na zijn trainingen loop ik als een waggelende pinguïn en alsof ik ben overreden door een vrachtwagen, maar geen pijn in mijn knie! 💪🏻 Zeker aan te raden.

thumb Natalie Bergsma
19 september 2023

Na een jaar revalidatie met onze jongste dochter ivm knieletsel helemaal tevreden. Top revalidatie en nu weer op oude niveau! Dankjullie alllen Fysiomedics

thumb Maurizio Pinna
21 augustus 2023

Echt een aanrader, je wordt individueel begeleid met oefeningen. Perfecte fysio!

thumb Rob Kuiper
19 augustus 2023

Afgelopen 1.5 jaar goede zorg en revalidatie gehad voor mijn knie. Altijd heel vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben. Dank Kishan!

thumb Seb Mol
7 juli 2023

topsport begeleiding top hoor

thumb S.verdaasdonk
19 juni 2023

Fijne fysio! Twee keer mijn sleutelbeen gebroken, beide keren goed geholpen. Hierdoor kon ik snel weer sporten

thumb Noes Weierink
19 juni 2023

Top fysio, Epte behandeling profi uitgevoerd.

thumb Stephan leijssenaar
7 juni 2023

Na meer dan een half jaar rond te hebben gelopen met mijn klachten, waarbij andere zorgverleners mij niet of nauwelijks verder konden helpen, lukte dat hier wel. Met goede oefeningen en een duidelijke richting om op te gaan, heb ik hier zeer goede fysiotherapie gehad.

thumb Marnik Oude Griep
18 mei 2023

Ik heb hele heftige onderrug pijn gehad. Nav de huisarts mocht ik een fysio regelen. Al snel kwam ik bij fysiomedics terecht (de volgende dag al voor intake). Jeroen heeft mij suoer goed geholpen. Ik voelde mij gehoord en begrepen. Hij nam mij - stap voor stap - mee in het proces. Met 2 minuten had hij mijn onderrug problemen verholpen! Zeer dankbaar!

thumb Mark38 vdz
19 april 2023

Mijn ervaringen met fysiomedics zijn erg goed. De klachten waar ik mee kwam zijn zo goed als verholpen door de fysiotherapie die ik van Kishan kreeg. Het fijne was dat er goed geluisterd werd en overlegd. De intake was zeer uitgebreid en er werd goed door gevraagd. Ook goede uitleg wat er gedaan werd tijdens de behandeling. Mocht ik weer klachten ontwikkelen, zal ik zeker weer naar FysioMedics gaan. Gert van der Veen.

thumb Gert van der Veen
22 maart 2023

Super gemotiveerde mensen die meedenken. Ze hebben voor jong en oud een goed trainings programma .

thumb Kitty Looman
7 maart 2023

Na vele operaties aan mijn knie werd er door de doktoren medegedeeld dat ik niks meer mocht doen qua sport. Nu na een aantal maand trainen met jesse kan ik sinds kort weer hardlopen.

thumb Nadzja egberink
15 januari 2023

Veel ervaring en worden altijd op de juiste manier geholpen en verwezen!

thumb Bojan Jelic
3 januari 2023

Zodra je binnenkomt een mooie open ruimte met altijd vriendelijk ontvangst en lekkere koffie. Daarnaast ook goede en zorgvuldige zorg en er word goed met je meegedacht qua wat je doelen en mogelijkheden zijn. Zeker een aanrader!!

thumb Robin Van Harselaar
19 december 2022

Deskundige fysio gehad door Max na mn heupoperatie.

thumb Ria Halink
15 december 2022

Revalidatie gevolgd bij Fysiomedics voor operatie aan VKB en Binnenste Meniscus. Top begeleiding en hulp tijdens dit traject

thumb Dirk van der Woning
15 november 2022

Max is mijn behandelaar. Prettige omgang, duidelijke doelen en uitleg. Prima behandeling. Kundig en ervaren

thumb Margreet Huirne-Konings
10 november 2022

Eindelijk na meer dan 20 jaar is mijn spierknoop onder in mijn rug verdwenen… bijna ongelofelijk! Erg blij en dus zeer tevreden met de behandeling (dry-needling) en de vervolg begeleiding/training!

thumb Jolanda Kamp
20 oktober 2022