Bekijk onze reviews



Zorgvuldig en rustige benadering. Uitleg bij aanraking, heel fijn

thumb Tamara Juninck
21 april 2022

Zeer tevreden over FysioMedics, zorgt voor een snel herstel, goede behandelingen. Bedankt Max van Goethem voor deze fijne ervaring!

thumb Stef B
26 januari 2022

Het is hier super fijn sporten! Goede behandeling en iedereen is heel vriendelijk. Verder is het er altijd heel schoon en netjes. Zeker een aanrader om hier te revalideren of in behandeling te zijn.

thumb Myrna Boer
17 december 2021

Er wordt verder gekeken als het nodig is

thumb Peter Reuver
16 september 2021

Na 4 jaar niet actief kunnen zijn, hebben zij er voor gezorgd dat ik eindelijk weer kan sporten. Ze zijn ontzettend betrokken en differs in hun aanpak om er voor te zorgen dat het uiteindelijke goal behaald wordt.

thumb Camilla Spaan
30 mei 2021

Mijn ervaringen met fysiomedics zijn erg goed. De klachten waar ik mee kwam zijn zo goed als verholpen door de manuele fysiotherapie die ik van Kishan kreeg. Het fijne was dat er goed geluisterd werd en overlegd. De intake was zeer uitgebreid en er werd goed door gevraagd. Ook goede uitleg wat er gedaan werd tijdens de behandeling. Mocht ik weer klachten ontwikkelen, zal ik zeker weer naar FysioMedics gaan. Gert van der Veen.

thumb Gert van der Veen
29 maart 2021

Prima service en zeer vakkundig

thumb Roy schultze
22 maart 2021

Wordt super geholpen hier 👍

thumb Robert Huitink
4 februari 2021

Top geholpen!!

thumb Tristan Hartmann
2 februari 2021

Altijd bereid om je te helpen en net dat stapje extra voor je te willen doen!! Jullie zijn super bezig, ga zo door👍👍👍

thumb Bianca Sanders
25 januari 2021

Geweldige professionele fysio’s die ook nog eens mens zijn. De behandelingen zijn goed en ook de verdere begeleiding is top! Echte toppers!

thumb Alexander Klaver
23 september 2020

Mijn ervaring bij fysio medics is mij erg goed bevallen. De medewerkers zijn erg betrokken bij je huidige situatie en nemen ook de tijd voor als iets niet lukt. Je merkt ook dat ze zich ook echt verdiepen met wat er aan de hand is om je zo goed mogelijk te helpen. Naar mate van tijd wisselen ze wel af van wie je helpt en dat is ook wel even wennen want het is voor mijn gevoel ook een vertrouwings kwestie. Maar zelfs dan tonen ze interesse en vragen ze ook wel wat mijn gevoel en idee is van mijn blessure. Dus ze halen hun informatie niet alleen van wat ze zien op hun computersysteem. Kortom ik zou dit voor iedereen met een ernstige blessure aanraden!

thumb J vE
11 maart 2020

Ik ben enorm goed en professioneel geholpen met klachten aan mijn rug en schouder. Vriendelijke professionals met hart voor hun cliënten en hun werk.

thumb Melissa Laurens
9 maart 2020

Fijne ervaring bij deze fysio! Ik heb eind november mijn knieschijf uit de kom gehad en nu, begin februari, kan ik alles weer! Goede oefeningen die je ook makkelijk thuis kan doen, waardoor het herstel lekker snel gaat. Er wordt gekeken wat je wil bereiken, daar wordt naartoe gewerkt. Top mensen!

thumb Danique Pasveer
7 februari 2020

Ik Jan veel en langdurig last van mijn linkervoet. Dit bleek hiel spoor te zijn. De shockwave therapie heeft goed geholpen. Ook de behandeling werd vakkundig uitgevoerd. Fysiomedics is een professionele organisatie met vakkundige en vriendelijke medewerkers. Een echte aanrader dus wanneer je fysieke klachten hebt.

thumb Jan Mosman
28 november 2019

Veel ervaring en heel flexibel. Je mag zelf meedenken. Hulp op maat. Super aardige medewerkers. Ik ben zeer tevreden en oja het helpt echt!

thumb Marjolijn Bogaard
18 oktober 2019

De beste praktijk en behandelingen die je daar kan krijgen met lieve, positieve en enthousiaste mensen...

thumb Noor Mwahed
4 oktober 2019

Goede behandeling. Wordt goed naar je geluisterd en meegedacht in hoe je zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Erg tevreden!

thumb Kimberly Huisman
2 oktober 2019