Bekijk onze reviews  review rating 5  Zorgvuldig en rustige benadering. Uitleg bij aanraking, heel fijn

  thumb Tamara Juninck
  4/21/2022

  review rating 5  Zeer tevreden over FysioMedics, zorgt voor een snel herstel, goede behandelingen. Bedankt Max van Goethem voor deze fijne ervaring!

  thumb Stef B
  1/26/2022

  review rating 5  Het is hier super fijn sporten! Goede behandeling en iedereen is heel vriendelijk. Verder is het er altijd heel schoon en netjes. Zeker een aanrader om hier te revalideren of in behandeling te zijn.

  thumb Myrna Boer
  12/17/2021

  review rating 5  Er wordt verder gekeken als het nodig is

  thumb Peter Reuver
  9/16/2021

  review rating 5  Na 4 jaar niet actief kunnen zijn, hebben zij er voor gezorgd dat ik eindelijk weer kan sporten. Ze zijn ontzettend betrokken en differs in hun aanpak om er voor te zorgen dat het uiteindelijke goal behaald wordt.

  thumb Camilla Spaan
  5/30/2021

  review rating 5  Mijn ervaringen met fysiomedics zijn erg goed. De klachten waar ik mee kwam zijn zo goed als verholpen door de manuele fysiotherapie die ik van Kishan kreeg. Het fijne was dat er goed geluisterd werd en overlegd. De intake was zeer uitgebreid en er werd goed door gevraagd. Ook goede uitleg wat er gedaan werd tijdens de behandeling. Mocht ik weer klachten ontwikkelen, zal ik zeker weer naar FysioMedics gaan. Gert van der Veen.

  thumb Gert van der Veen
  3/29/2021

  review rating 5  Prima service en zeer vakkundig

  thumb Roy schultze
  3/22/2021

  review rating 5  Wordt super geholpen hier 👍

  thumb Robert Huitink
  2/04/2021

  review rating 5  Top geholpen!!

  thumb Tristan Hartmann
  2/02/2021

  review rating 5  Altijd bereid om je te helpen en net dat stapje extra voor je te willen doen!! Jullie zijn super bezig, ga zo door👍👍👍

  thumb Bianca Sanders
  1/25/2021

  review rating 5  Geweldige professionele fysio’s die ook nog eens mens zijn. De behandelingen zijn goed en ook de verdere begeleiding is top! Echte toppers!

  thumb Alexander Klaver
  9/23/2020

  review rating 5  Mijn ervaring bij fysio medics is mij erg goed bevallen. De medewerkers zijn erg betrokken bij je huidige situatie en nemen ook de tijd voor als iets niet lukt. Je merkt ook dat ze zich ook echt verdiepen met wat er aan de hand is om je zo goed mogelijk te helpen. Naar mate van tijd wisselen ze wel af van wie je helpt en dat is ook wel even wennen want het is voor mijn gevoel ook een vertrouwings kwestie. Maar zelfs dan tonen ze interesse en vragen ze ook wel wat mijn gevoel en idee is van mijn blessure. Dus ze halen hun informatie niet alleen van wat ze zien op hun computersysteem. Kortom ik zou dit voor iedereen met een ernstige blessure aanraden!

  thumb J vE
  3/11/2020

  review rating 5  Ik ben enorm goed en professioneel geholpen met klachten aan mijn rug en schouder. Vriendelijke professionals met hart voor hun cliënten en hun werk.

  thumb Melissa Laurens
  3/09/2020

  review rating 5  Fijne ervaring bij deze fysio! Ik heb eind november mijn knieschijf uit de kom gehad en nu, begin februari, kan ik alles weer! Goede oefeningen die je ook makkelijk thuis kan doen, waardoor het herstel lekker snel gaat. Er wordt gekeken wat je wil bereiken, daar wordt naartoe gewerkt. Top mensen!

  thumb Danique Pasveer
  2/07/2020

  review rating 5  Ik Jan veel en langdurig last van mijn linkervoet. Dit bleek hiel spoor te zijn. De shockwave therapie heeft goed geholpen. Ook de behandeling werd vakkundig uitgevoerd. Fysiomedics is een professionele organisatie met vakkundige en vriendelijke medewerkers. Een echte aanrader dus wanneer je fysieke klachten hebt.

  thumb Jan Mosman
  11/28/2019

  review rating 5  Veel ervaring en heel flexibel. Je mag zelf meedenken. Hulp op maat. Super aardige medewerkers. Ik ben zeer tevreden en oja het helpt echt!

  thumb Marjolijn Bogaard
  10/18/2019

  review rating 5  De beste praktijk en behandelingen die je daar kan krijgen met lieve, positieve en enthousiaste mensen...

  thumb Noor Mwahed
  10/04/2019

  review rating 5  Goede behandeling. Wordt goed naar je geluisterd en meegedacht in hoe je zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Erg tevreden!

  thumb Kimberly Huisman
  10/02/2019