Bekijk onze reviewsAfgelopen 1.5 jaar goede zorg en revalidatie gehad voor mijn knie. Altijd heel vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben. Dank Kishan!

thumb Seb Mol
7 juli 2023

Top fysio, Epte behandeling profi uitgevoerd.

thumb Stephan leijssenaar
7 juni 2023

Na meer dan een half jaar rond te hebben gelopen met mijn klachten, waarbij andere zorgverleners mij niet of nauwelijks verder konden helpen, lukte dat hier wel. Met goede oefeningen en een duidelijke richting om op te gaan, heb ik hier zeer goede fysiotherapie gehad.

thumb Marnik Oude Griep
18 mei 2023

Mijn ervaringen met fysiomedics zijn erg goed. De klachten waar ik mee kwam zijn zo goed als verholpen door de fysiotherapie die ik van Kishan kreeg. Het fijne was dat er goed geluisterd werd en overlegd. De intake was zeer uitgebreid en er werd goed door gevraagd. Ook goede uitleg wat er gedaan werd tijdens de behandeling. Mocht ik weer klachten ontwikkelen, zal ik zeker weer naar FysioMedics gaan. Gert van der Veen.

thumb Gert van der Veen
22 maart 2023

Super gemotiveerde mensen die meedenken. Ze hebben voor jong en oud een goed trainings programma .

thumb Kitty Looman
7 maart 2023

Na vele operaties aan mijn knie werd er door de doktoren medegedeeld dat ik niks meer mocht doen qua sport. Nu na een aantal maand trainen met jesse kan ik sinds kort weer hardlopen.

thumb Nadzja egberink
15 januari 2023

Veel ervaring en worden altijd op de juiste manier geholpen en verwezen!

thumb Bojan Jelic
3 januari 2023

Zodra je binnenkomt een mooie open ruimte met altijd vriendelijk ontvangst en lekkere koffie. Daarnaast ook goede en zorgvuldige zorg en er word goed met je meegedacht qua wat je doelen en mogelijkheden zijn. Zeker een aanrader!!

thumb Robin Van Harselaar
19 december 2022

Deskundige fysio gehad door Max na mn heupoperatie.

thumb Ria Halink
15 december 2022

Revalidatie gevolgd bij Fysiomedics voor operatie aan VKB en Binnenste Meniscus. Top begeleiding en hulp tijdens dit traject

thumb Dirk van der Woning
15 november 2022

Max is mijn behandelaar. Prettige omgang, duidelijke doelen en uitleg. Prima behandeling. Kundig en ervaren

thumb Margreet Huirne-Konings
10 november 2022

Eindelijk na meer dan 20 jaar is mijn spierknoop onder in mijn rug verdwenen… bijna ongelofelijk! Erg blij en dus zeer tevreden met de behandeling (dry-needling) en de vervolg begeleiding/training!

thumb Jolanda Kamp
20 oktober 2022

Top fysio ze hebben me weer helemaal geholpen met mijn rug ben nu helemaal klaar voor mijn NK Mountainbiken morgen

thumb Ruben Nijhuis
27 september 2022

Ik heb hele heftige onderrug pijn gehad. Nav de huisarts mocht ik een fysio regelen. Al snel kwam ik bij fysiomedics terecht (de volgende dag al voor intake). Jeroen heeft mij suoer goed geholpen. Ik voelde mij gehoord en begrepen. Hij nam mij - stap voor stap - mee in het proces. Met 2 minuten had hij mijn onderrug problemen verholpen! Zeer dankbaar!

thumb x kus
27 september 2022

Bij Fysiomedics beschikken de medewerkers over de nodige kennis. Laura is een topper. Naast dat ze over veel kennis beschikt, kan ze je behoorlijk goed motiveren waardoor je tot het uiterste gaat. Thanx Laura en veel plezier in Bonaire.

thumb Jamal Said
15 september 2022

Ben geholpen door Max van Goethem en hij heeft mij een goede behandeling gegeven voor mijn opgerekte enkelbanden. Kan na 3 weken weer op het veld staan.

thumb Tom Koppelman
27 juni 2022

Jesse heeft me geholpen bij mijn meniscus klachten, dit was de 4e keer dat ik een scheurtje erin had. Hij heeft me daar niet alleen fysiek maar ook mentaal erg mee geholpen, had een lange tijd gehad dat het niet beter werd totdat ik bij Jesse kwam toen ging het eigenlijk alleen maar met een stijgende lijn. Hij pakt de oorzaak van het probleem goed op!

thumb DRIES BORGGREVE
27 mei 2022

Na een Kruisband blessure bij fysiomedics terecht gekomen. Daar is door Jeroen een stappenplan gemaakt voor het herstel. Onder begeleiding zijn we aan slag gegaan om de blessure te verhelpen en met succes! Top service

thumb Jouri Mensink
27 mei 2022