Bekijk onze reviews



Goede behandeling & no nonsens. Een prettige praktijk (Deurningerstraat) van FysioMedics, met dito medewerkers. Aandacht voor de klacht van de patiënt. Na de intake een behandelplan. Het probleem van artrose/slijtage kan een fysiotherapeut niet wegnemen. Dan is het doel van de behandelingen, pijnbestrijding en mobiel blijven. Met behulp aan Kishan lukt dat prima. Hiervoor mijn dank.

thumb Bennie
21 december 2023

De afgelopen 14 maanden erg goed geholpen met mijn voorste kruisband blessure. Altijd erg vriendelijk ontvangen en geholpen. Ook goede communicatie over de trainingen. Erg blij mee dus!

thumb Yannick Rudde
24 november 2023

Anderhalf jaar geleden binnengekomen bij FysioMedics met een gescheurde voorste kruisband. Voorafgaand en na mijn operatie bij het OCON ontzettend goed begeleid door sportfysiotherapeut Kishan. Hij weet wat hij doet en snapt dat ieder revalidatieproces anders verloopt. Oefeningen sluiten goed aan bij sportiviteit, uithoudingsvermogen en revalidatieproces, maar blijft wel uitdagen tot het beste uit jezelf halen en zo goed mogelijk herstellen.

thumb jeanique koedijk
24 november 2023

In de aanloop naar mijn voorste kruisbandreconstructie en tijdens de revalidatie ben ik goed geholpen door Fysiomedics. In het bijzonder door Kishan, een echte professional die weet wat ie doet. Ook voor vragen omtrent tests, operatie en herstel kon ik altijd bij hem en zijn expertise terecht.

thumb Douwe Boorsma
15 november 2023

Na een jaar revalidatie met onze jongste dochter ivm knieletsel helemaal tevreden. Top revalidatie en nu weer op oude niveau! Dankjullie alllen Fysiomedics

thumb Maurizio Pinna
21 augustus 2023

Afgelopen 1.5 jaar goede zorg en revalidatie gehad voor mijn knie. Altijd heel vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben. Dank Kishan!

thumb Seb Mol
7 juli 2023

Top fysio, Epte behandeling profi uitgevoerd.

thumb Stephan leijssenaar
7 juni 2023

Na meer dan een half jaar rond te hebben gelopen met mijn klachten, waarbij andere zorgverleners mij niet of nauwelijks verder konden helpen, lukte dat hier wel. Met goede oefeningen en een duidelijke richting om op te gaan, heb ik hier zeer goede fysiotherapie gehad.

thumb Marnik Oude Griep
18 mei 2023

Mijn ervaringen met fysiomedics zijn erg goed. De klachten waar ik mee kwam zijn zo goed als verholpen door de fysiotherapie die ik van Kishan kreeg. Het fijne was dat er goed geluisterd werd en overlegd. De intake was zeer uitgebreid en er werd goed door gevraagd. Ook goede uitleg wat er gedaan werd tijdens de behandeling. Mocht ik weer klachten ontwikkelen, zal ik zeker weer naar FysioMedics gaan. Gert van der Veen.

thumb Gert van der Veen
22 maart 2023

Super gemotiveerde mensen die meedenken. Ze hebben voor jong en oud een goed trainings programma .

thumb Kitty Looman
7 maart 2023

Na vele operaties aan mijn knie werd er door de doktoren medegedeeld dat ik niks meer mocht doen qua sport. Nu na een aantal maand trainen met jesse kan ik sinds kort weer hardlopen.

thumb Nadzja egberink
15 januari 2023

Veel ervaring en worden altijd op de juiste manier geholpen en verwezen!

thumb Bojan Jelic
3 januari 2023

Zodra je binnenkomt een mooie open ruimte met altijd vriendelijk ontvangst en lekkere koffie. Daarnaast ook goede en zorgvuldige zorg en er word goed met je meegedacht qua wat je doelen en mogelijkheden zijn. Zeker een aanrader!!

thumb Robin Van Harselaar
19 december 2022

Deskundige fysio gehad door Max na mn heupoperatie.

thumb Ria Halink
15 december 2022

Revalidatie gevolgd bij Fysiomedics voor operatie aan VKB en Binnenste Meniscus. Top begeleiding en hulp tijdens dit traject

thumb Dirk van der Woning
15 november 2022

Max is mijn behandelaar. Prettige omgang, duidelijke doelen en uitleg. Prima behandeling. Kundig en ervaren

thumb Margreet Huirne-Konings
10 november 2022

Eindelijk na meer dan 20 jaar is mijn spierknoop onder in mijn rug verdwenen… bijna ongelofelijk! Erg blij en dus zeer tevreden met de behandeling (dry-needling) en de vervolg begeleiding/training!

thumb Jolanda Kamp
20 oktober 2022

Top fysio ze hebben me weer helemaal geholpen met mijn rug ben nu helemaal klaar voor mijn NK Mountainbiken morgen

thumb Ruben Nijhuis
27 september 2022