Bekijk onze reviews



Veel ervaring en worden altijd op de juiste manier geholpen en verwezen!

thumb Bojan Jelic
3 januari 2023

Zodra je binnenkomt een mooie open ruimte met altijd vriendelijk ontvangst en lekkere koffie. Daarnaast ook goede en zorgvuldige zorg en er word goed met je meegedacht qua wat je doelen en mogelijkheden zijn. Zeker een aanrader!!

thumb Robin Van Harselaar
19 december 2022

Max is mijn behandelaar. Prettige omgang, duidelijke doelen en uitleg. Prima behandeling. Kundig en ervaren

thumb Margreet Huirne-Konings
10 november 2022

Eindelijk na meer dan 20 jaar is mijn spierknoop onder in mijn rug verdwenen… bijna ongelofelijk! Erg blij en dus zeer tevreden met de behandeling (dry-needling) en de vervolg begeleiding/training!

thumb Jolanda Kamp
20 oktober 2022

Top fysio ze hebben me weer helemaal geholpen met mijn rug ben nu helemaal klaar voor mijn NK Mountainbiken morgen

thumb Ruben Nijhuis
27 september 2022

Ik heb hele heftige onderrug pijn gehad. Nav de huisarts mocht ik een fysio regelen. Al snel kwam ik bij fysiomedics terecht (de volgende dag al voor intake). Jeroen heeft mij suoer goed geholpen. Ik voelde mij gehoord en begrepen. Hij nam mij - stap voor stap - mee in het proces. Met 2 minuten had hij mijn onderrug problemen verholpen! Zeer dankbaar!

thumb x kus
27 september 2022

Ben geholpen door Max van Goethem en hij heeft mij een goede behandeling gegeven voor mijn opgerekte enkelbanden. Kan na 3 weken weer op het veld staan.

thumb Tom Koppelman
27 juni 2022

Jesse heeft me geholpen bij mijn meniscus klachten, dit was de 4e keer dat ik een scheurtje erin had. Hij heeft me daar niet alleen fysiek maar ook mentaal erg mee geholpen, had een lange tijd gehad dat het niet beter werd totdat ik bij Jesse kwam toen ging het eigenlijk alleen maar met een stijgende lijn. Hij pakt de oorzaak van het probleem goed op!

thumb DRIES BORGGREVE
27 mei 2022

Na een Kruisband blessure bij fysiomedics terecht gekomen. Daar is door Jeroen een stappenplan gemaakt voor het herstel. Onder begeleiding zijn we aan slag gegaan om de blessure te verhelpen en met succes! Top service

thumb Jouri Mensink
27 mei 2022

Jeroen heeft goed geholpen bij mijn hamstringblessure. Na het bekijken van de hamstring, zijn er gerichte oefeningen gedaan om te herstellen. Ook voor de warming-up voor de wedstrijd/training is er een oefening meegegeven om een nieuwe blessure te voorkomen.

thumb Jelle Peters
27 april 2022

Fantastische begeleiding. Er wordt echt naar je geluisterd en samen werk je aan je herstel

thumb Pim Weghorst
27 april 2022

Na sportblessure van 8 jaar toch naar fysio therapie gegaan en na een grondige analyse een stappenplan gemaakt en na intensieve begeleiding van 8 weken blessurevrij en pijnvrij weer een balletje kunnen trappen. Dank voor de goede begeleiding en leuke trainingen 👍

thumb Iwan Bodde
27 april 2022

Zorgvuldig en rustige benadering. Uitleg bij aanraking, heel fijn

thumb Tamara Juninck
21 april 2022

Bij Jeroen gekomen nav klachten aan mijn bovenbeen. Deze bleken vanuit de rug te komen. Samen een plan gemaakt en oefeningen gekregen en merk dat het steeds beter gaat! Heeft me erg geholpen

thumb Daan Aveskamp
27 maart 2022

Goeie fysio. Ben er voor mijn rug gekomen om goeie oefeningen te doen en ze goed te doen en daar begeleiden ze je zeer goed in. Top fysio

thumb Daan Olde weghuis
27 februari 2022

Goed geholpen door Laura met een voedingsschema. Werkt perfect in combinatie met trainen en wedstrijden.

thumb Tristan Hartmann
27 januari 2022

Laura van Fysiomedics heeft mij goed geholpen om een gezond gewicht te bereiken. Met een op maat gemaakt voedingsschema en wekelijks sporten in Boekelo ben ik nu al bijna op mijn streefgewicht. Daarnaast voel ik me veel gezonder.

thumb Michel Boezerooij
27 januari 2022

Zeer tevreden over FysioMedics, zorgt voor een snel herstel, goede behandelingen. Bedankt Max van Goethem voor deze fijne ervaring!

thumb Stef B
26 januari 2022