UPDATE: FYSIOMEDICS EN CORONA VIRUS 16 maart

De praktijk blijft open en individuele behandelingen (met de aangescherpte maatregelen) zullen zo veel mogelijk doorgaan. Wel een verzoek om een eigen handdoek mee te nemen. Alle oefengroepen ( Medifit, Fit &Function en de hardloopgroep gaan tot aan 6 April niet door. Voor verdere verloop gedurende deze week volgen wij het advies van onze beroepsgroep KNGF en de richtlijnen van het RIVM.

Richtlijnen FysioMedics en Coronavirus. Lees hier hoe dit specifiek van toepassing is binnen onze praktijk:

 • Onze medewerkers houden zich aan de hygiëne voorschriften passend bij ons werk. 
 • Om de mogelijke verspreiding van het coronavirus te voorkomen geven we uit voorzorg geen hand en adviseren we een goede handhygiëne
 • In onze praktijk wordt gebruik gemaakt van diverse trainingsapparatuur. Deze apparatuur wordt altijd zorgvuldig schoongemaakt door onze collega’s en hierbij wordt de medewerking van onze cliënten gevraagd. In deze situatie is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan het schoonmaken van de trainingsapparaten en deze goed te reinigen na elk gebruik.

Om verspreiding van het virus verder te voorkomen, vragen wij uw aandacht voor het volgende:

 1. Wij vragen u om niet naar de praktijk te komen als u verkouden bent en of koorts heeft..
 2. Graag bij binnenkomst in de behandelkamer eerst even uw handen wassen. Daarmee kan inslepen worden voorkomen.
 3. Neem een eigen badhanddoek of laken mee voor op de behandeltafel. Zo ligt u altijd op uw eigen materiaal.
 4. Onze fysiotherapeuten blijven werken bij een “kuchje”. In combinatie met koorts of andere klachten als benauwdheid blijven onze therapeuten thuis.
 5. 5. Onze groepslessen Medifit, Fit&Function en de hardloopgroep gaan tot nader bericht nog gewoon door voor iedereen die geen klachten heeft.
 6. Bent u in de afgelopen twee weken in een risicogebied geweest of in contact geweest met een besmet persoon dan vragen wij u om voor de zekerheid eerst contact met ons op te nemen, voordat u naar de praktijk komt. Daarnaast is het verstandig om met bovengenoemde klachten en omstandigheden contact op te nemen met het RIVM via 0800-1351


Wat kun je zelf doen?
De belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn:

 • Was je handen regelmatig gedurende 30 seconden.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg.
 • Spoel regelmatig je mond met water.

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

FysioMedics volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen. Op deze webpagina van het RIVM is ook de actuele status over het coronavirus te volgen. Deze pagina wordt up-to-date gehouden.

Meer weten?

Neem contact met ons op. We informeren je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat