FysioMedics spier pees specialist

Ons spier-pees traject.

Al lang last van spier- en/of peesproblemen? Wij durven ons gerust spier-pees specialist van de regio te noemen. FysioMedics is met haar jarenlange ervaring de praktijk om je van je klachten af te helpen!

Hoe behandelen wij deze (langdurige) klachten?

Allereerst starten wij met de gebruikelijke fysiotherapeutische intake, waarin wij alle factoren zo compleet mogelijk in kaart brengen. Aanvullend wordt een echo gemaakt om, naast het klachtenbeeld, de kwaliteit van de spier/pees zo goed mogelijk te beoordelen. Onze echoapparaat maakt kwalitatief zeer goede opnamen waardoor evt. beschadigingen in de spier-pees direct in beeld gebracht kunnen worden.

Tijdens de intake zal een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten samen met jou een plan opstellen voor het behandelen van de klachten. Afhankelijk van het klachtenbeeld wordt gekozen voor shockwavetherapie, dry needling en/of EPTE therapie, met alle drie aanvullend een trainingstraject. We hebben alle kennis en onderdelen in huis om je klachten effectief te kunnen oplossen. Voor meer informatie over bovenstaande therapieën; zie onze pagina’s:

– Shockwave
– Dry Needling

– EPTE

Vaak worden bovenstaande therapieën dus gecombineerd met krachttraining. Dit kan voor een deel thuis middels onze trainingsapp, maar we trainen ook zeker in de praktijk! Alle locaties zijn voorzien van zeer goede trainingsfaciliteiten. Daarnaast maken we ook gebruik van een krachtplatform en de WalkerView 3.0 SCX, een high-tech loopband, met ingebouwd sensortechnologie, 3D-camerasyteem én VR-scherm waarbij we tijdens het trainen live feedback krijgen! Nieuwsgierig of we iets voor jou kunnen betekenen?Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.