FysioMedics spier pees specialist

Ons Spier/pees traject.

Al lang last van spier- en/of peesproblemen? FysioMedics is specialist!

Hoe behandelen wij deze (langdurige) klachten?

Allereerst starten wij met de gebruikelijke fysiotherapeutische intake, waarin wij alle factoren zo compleet mogelijk in kaart brengen. Aanvullend wordt een echo gemaakt om, naast het klachtenbeeld, de kwaliteit van de spier/pees zo goed mogelijk te beoordelen. Onze echo maakt kwalitatief zeer goede opnamen waardoor evt. beschadigingen in de spier/pees direct in beeld gebracht kunnen worden.

Tijdens de intake zal de therapeut samen met jou een plan opstellen voor het behandelen van de klachten. Afhankelijk van het klachtenbeeld wordt gekozen voor; shockwave, dry needling en/of EPTE, met alle drie aanvullend een trainingstraject. Voor meer informatie over bovenstaande therapieën; zie onze pagina’s:

– Shockwave
– Dry Needling

– EPTE

Vaak worden bovenstaande therapieën gecombineerd met revalidatietraining. Dit is voor een deel thuis middels onze trainingsapp, maar we trainen ook zeker in de praktijk! Alle locaties zijn voorzien van zeer goede trainingsfaciliteiten. Daarnaast maken we op het gebruik van een krachtplatform, waarbij we tijdens het trainen live feedback krijgen! Nieuwsgierig of we iets voor jou kunnen betekenen?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat