Top
 

Sportanalyse

preventie en talent

De module voor iedere jeugdsporter. Deze testmodule, in het kader van blessurepreventie en talentontwikkeling, geeft inzicht in de groeiontwikkeling, beweegpatronen en sportmotorische vaardigheden. Deze data worden opgenomen in ons fysiek volg systeem en dient als leidraad voor aangepaste of gerichte trainingen.

Meer informatie

Kidsscreening

Wij streven er naar om de verschillende ontwikkelingsstadia van de kinderen inzichtelijk te maken en medische aanbevelingen en adviezen te kunnen geven. Wij streven er naar om de verschillende ontwikkelingsstadia van de kinderen inzichtelijk te maken en medische aanbevelingen en adviezen te kunnen geven.

Meer informatie

Hardloop Analyse

De FysioMedics hardloopanalyse biedt jou een oplossing voor klachten tijdens het hardlopen.Een totaalanalyse waarbij met sensortechnologie en spierkrachtregistratie gekeken word naar jouw loop- en beweegpatroon. Niet alleen geschikt voor de hardloper maar voor iedere veld en zaalsporter die inzicht wil krijgen in zijn of haar klachten.

Meer informatie

Fysiogolf analyse

Ben jij op zoek naar een goede golf-analyse om jouw prestaties te verbeteren? FysioMedics is het golf fysiotherapie expertisecentrum in Enschede. Wij houden ons bezig met alle facetten op het gebied van golf en jouw fysieke gesteldheid. Zo kan jij jouw unieke swing verbeteren en resultaat boeken op de golfbaan.

Meer informatie

benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom naar ons inloop spreekuur!
WhatsApp chat