Sportanalyse

TALENTSCAN

De module voor iedere fanatieke jeugdsporter. Deze testmodule, in het kader van blessurepreventie en talentontwikkeling, geeft inzicht in de groeiontwikkeling, beweegpatronen en sportmotorische vaardigheden. Deze data worden opgenomen in ons fysiek volg systeem en dient als leidraad voor aangepaste of gerichte trainingen.

MEER INFORMATIE

PREVENTIE & MOTORIEK

Wij streven er naar om de verschillende ontwikkelingsstadia van de kinderen inzichtelijk te maken en medische aanbevelingen en adviezen te kunnen geven. wij kunnen ook specifieke fysieke testen afnemen ten aanzien van de kracht, conditie en snelheid. Middels ons motorisch leerprogramma verbeteren we de motorische vaardigheden

MEER INFORMATIE

HARDLOOP ANALYSE

De FysioMedics hardloopanalyse biedt jou een oplossing voor klachten tijdens het hardlopen.Een totaalanalyse waarbij met sensortechnologie en spierkrachtregistratie gekeken word naar jouw loop- en beweegpatroon. Niet alleen geschikt voor de hardloper maar voor iedere veld en zaalsporter die inzicht wil krijgen in zijn of haar klachten.

MEER INFORMATIE

SPORTANALYSE BIJ FYSIO MEDICS

Fysiomedics is dé specialist op het gebied van sportanalyse. Wil je graag je prestaties verbeteren of heb je last van blessures waar je maar niet van afkomt? Fysiomedics helpt je graag! We beschikken over een bewegingslab die volledig ingericht is om jouw bewegingen volledig te kunnen analyseren.