Golf-analyse

HÉT EXPERTISECENTRUM VOOR GOLF FYSIOTHERAPIE IN OLDENZAAL

Ben jij op zoek naar een goede golf-analyse om jouw prestaties te verbeteren? FysioMedics is het golf fysiotherapie expertisecentrum in Oldenzaal. Wij houden ons bezig met alle facetten op het gebied van golf en jouw fysieke gesteldheid. De screening vindt plaats op basis van de richtlijnen van het Titleist Performance Institute (TPI), een instituut dat wereldwijd toonaangevend is op het gebied van golf fitness en biomechanica.

GOLF FYSIOTHERAPIE

Voor een zo compleet mogelijk beeld van jouw golfswing maken we gebruik van enkele fysieke testen en een video bewegingsanalyse. Tijdens de testen zullen we jouw fysieke vaardigheden in kaart brengen. Je kan hierbij denken aan flexibiliteit, kracht, stabiliteit en balans. De bewegingsanalyse gebruiken we om tot in detail jouw golfswing te kunnen analyseren. We nemen de swingbeweging op en gebruiken 3D softwaretechnologie. Op basis van alle testresultaten komen wij met een passend advies.

Benieuwd naar hoe onze analyse jouw prestaties kan verbeteren?

Wil je nog beter golfen en jouw performance verbeteren? Maak dan nu een afspraak om jouw golf bewegingen te laten analyseren. Jeroen helpt je graag om nog meer plezier te krijgen in het golfen en om blessures te voorkomen.