Wij ondersteunen maximale prestatie.

Hoe? Met onze nieuwste innovatie: De Walkerview

De WalkerView 3.0 SCX, een high-tech loopband, met ingebouwd krachtplatform, 3D-camerasyteem én VR-scherm, die zijn snelheid aanpast aan jouw eigen (hard-)looptempo. Daarmee kunnen wij je (hard-) looptechniek beoordelen aan de hand van verschillende parameters, zoals mobiliteit, impact van load en contacttijd, zodat we vanuit de gehele keten kunnen zien waar je asymmetrisch beweegt en waar je verbeterpunten liggen. Hiermee kunnen we vervolgens specifiek op jouw lichaam, klacht en techniek trainen. Dit kan zowel voor revalidatie worden gebruikt, als voor verbeteren van je performance, maar kan ook worden ingezet om eventuele onderliggende oorzaken van langdurige klachten te verklaren.
Aan de hand van een persoonlijk platform kunnen we dus de verschillende resultaten analyseren én verwerken. Je bouwt hiermee je eigen kleine database op. Het is dus meten = weten, maar ook interpreteren én er vervolgacties op uitzetten, daarom testen we met deze high-tech loopband, maar gebruiken we hem ook om te trainen en in revalidatietrajecten.

Zowel het werken ermee als therapeut, als de ervaring van de patiënten zijn heel goed, het is accuraat, snel en geeft duidelijk inzicht in ieders bewegingspatroon. Ons doel daarmee is om in ieders eigen bewegingsstijl de efficiëntie op te zoeken om zo klachten te verminderen en prestaties te verbeteren. Ook preventief kun je je houding te laten analyseren om deze op details aan te passen om eventuele toekomstige blessures te voorkomen.

Na de loopanalyse volgt de dynamische voetscan

In onze speciaal ingerichte ruimte doen we een uitgebreide analyse naar jouw manier van lopen. Met onze walkerview in combinatie met onze VSO voetanalyse brengen we de manier van lopen zeer gedetailleerd in kaart. Onze voetanalyse, ontwikkeld op het Nationaal Sportcentrum Papendal onderscheidt zich met name door toepassing van dynamische en geavanceerde meetapparatuur. Als je momenteel al klachten hebt dan kunnen we als toevoeging direct een echo inplannen om zo de oorzaak van de klacht te achterhalen.

Loopanalyse wordt door ons ingezet voor topsport en breedtesport

Wil je weer met plezier en zonder pijn hardlopen? Maak dan nu een afspraak. Vele sporters gingen je reeds voor. Je hebt volledige vergoeding bij fysiotherapie in het aanvullende pakket. Wij verhelpen graag je vervelende hardloop pijntjes en geven je inzicht om jouw prestaties te verbeteren. Wil je direct antwoord? Stuur ons dan gerust een whatsapp bericht.