Sportgezondheidstraject

 

Trainen bij FysioMedics is samen je doelen bereiken.

Heb je enig idee wat je moet doen om je doel te bereiken? Zo niet, willen wij je graag een handje helpen. Wij geven training in een privé setting, ofwel: 1-op-1 training. Wij helpen mensen met de zoektocht naar een gezondere levensstijl, waarin jij (opnieuw) kennismaakt met de gezondste/fitste/meest energieke versie van jezelf. Wij helpen je met het opstellen van je doel (een van bovengenoemde doelen) of wellicht heb jij een ander doel, wil je bijvoorbeeld trainen voor de 10 kilometer hardlopen, of wil je beter worden met voetbal, tennis, basketbal, hockey of ga zo maar door. Alles op sportgebied wat jij wilt bereiken, is mogelijk. En daar kunnen wij jou mee helpen.

Tijdens de intake nemen wij jouw huidige levensstijl door, ofwel: jouw voeding, hoe je op dit moment beweegt/traint, wat je hoofddoel is en wanneer je dit graag zou willen bereiken. We stippelen een verantwoord en effectief trainingsprogramma uit voor je van 10 weken en zijn hiermee “ready for take-off”!

(Sport)Voedingsconsult
Gedurende het trainingstraject kunnen we desgewenst een voedingsconsult inplannen voor je inclusief een persoonlijk voedingsschema. Dit is een schema afgestemd op jouw caloriebehoefte en wensen, en natuurlijk afhankelijk van jouw doel. Dit voedingsschema is in zijn totaliteit uitgebalanceerd met het juiste aantal koolhydraten, vetten en eiwitten en is GEEN crashdieet! Crashdiëten zijn bijzonder ongezond en zullen alles behalve helpen met het bereiken van je gestelde doelen.

We werken in een setting van 10 weken. Aan het einde van deze periode bekijken we weer waar jij op dit moment staat en of je al wat dichterbij je doel bent gekomen, soms is het noodzaak om je doel bij te stellen, bijvoorbeeld omdat het sneller of langzamer gaat dan verwacht.

Mindset
Mindset is the key! Aan uitstelgedrag heeft niemand wat, en jijzelf al helemaal niet. FysioMedics hier voor jou! Met ons sportgezondheidstraject helpen we je om bovenstaande doelen te bereiken en streven we samen naar het gewenste resultaat.

Meld je nu aan

Wil jij samen met ons jouw (sportieve) doelen behalen? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons ook bereiken via Whatsapp (via de button rechtsonder)

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.