Therapie

FYSIOTHERAPIE

FysioMedics kan jou van dienst zijn met de uitgebreide faciliteiten in de vier vestigingen. Wij vinden het belangrijk dat onze fysiobehandelingen aansluiten bij een actieve leefstijl. Onze fysiotherapeuten zijn specialisten en hebben stuk voor stuk een passie voor hun eigen vakgebied. 

MEER INFORMATIE

SPORTFYSIOTHERAPIE

FysioMedics is al jarenlang een gewaardeerde partner binnen de sportfysiotherapie. Met de kennis van onze sportfysiotherapeuten en onze faciliteiten kunnen we fullservice sportzorgprogramma’s aanbieden. Juiste Return to Sport testen en evaluaties staan centraal bij FysioMedics.

MEER INFORMATIE

ECHOGRAFIE

Heb je ergens pijn of last tijdens het bewegen? Door middel van echodiagnostiek kan FysioMedics opnames maken van het houdings- en bewegingsapparaat. Veelvuldig wordt dit middel door ons ingezet om direkt de juiste diagnose te verkrijgen en een gericht behandelplan op te kunnen stellen.

MEER INFORMATIE

SHOCKWAVE THERAPIE

Heb jij al verschillende therapieën en behandelingen geprobeerd, maar boek je niet de vooruitgang die jij wil? Shockwave therapie kan jou wellicht helpen. Shockwave therapie biedt een effectieve oplossing bij chronische pijn. Laat de pijn jou niet belemmeren in je (sport)activiteiten.

MEER INFORMATIE

REVALIDATIE

Revalidatie fysiotherapie als top(sport)service. Dat is onze slogan en dat is waar FysioMedics voor staat. Niets is belangrijker dan een goed herstel na een ongeval, blessure of medische ingreep. In het revalidatietraject maken we gebruik van onze indoor en outdoorfaciliteiten om toe te werken naar jouw doelen.

MEER INFORMATIE

MANUELE THERAPIE

Wij beschouwen het lichaam als een geheel waardoor we staan voor ketenzorg. Het doel van MT is om middels manipulaties de verschillende onderdelen van het lichaam te herstellen en te verbeteren. Ook voor bewegingsadvies om sportblessures te voorkomen kunnen we manuele therapie inzetten.

MEER INFORMATIE

EPTE THERAPIE

EPTE (Echogeleide Percutane Electrolyse) is een innovatieve behandelmethode voor langdurige, slecht herstellende peesklachten. De EPTE behandeling is bedoeld om de vicieuze cirkel van pijn te doorbreken en wordt altijd ondersteund met een speciaal trainingsprogramma om jouw spieren en pezen weer sterker, gezonder en beter belastbaar te maken.

MEER INFORMATIE

DRY NEEDLING

Dry needling is een behandelmethode waarbij spieren aangeprikt worden. Op deze manier ontstaat er snel en langdurig ontspanning in de spier.

Dry needling is specifiek gericht op het behandelen van ‘triggerpoints’: een verkrampt plek in de spier die lokaal en op afstand klachten kunnen geven.

MEER INFORMATIE