Top
 

Fysiotherapie

FYSIOTHERAPIE IN ENSCHEDE VOOR JOUW GEZONDHEID!

 

Door onze faciliteiten kunnen wij jou uitstekend van dienst zijn.
FysioMedics is een innovatieve praktijk met 3 vestigingen in Enschede. Binnen deze vestigingen, die complementair zijn aan elkaar, werken we met 7 (sport)fysiotherapeuten, een manueel therapeut en een fitnessinstructeur. FysioMedics vindt het belangrijk dat risicofactoren voor het ontwikkelen van blessures in kaart word gebracht. Wij staan dus niet alleen paraat bij het revalideren van blessures, ook het voorkomen van blessures is belangrijk voor ons. Door onze jarenlange ervaring in de (top)sport weten wij precies wat er in het lichaam gebeurt wanneer je intensief aan het sporten bent, hoe je geblesseerd kan raken en wat voor jou het beste behandeltraject is.

Wij zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, aangesloten bij verschillende netwerkgroepen en al onze therapeuten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister.

Een goed en snel herstel van je blessure of lichamelijke klacht is uiteraard het belangrijkste uitgangspunt van FysioMedics. Maar direct in het verlengde vinden wij het verklaren van de blessure net zo belangrijk. Tijdens het onderzoek en onze (sport)analyse kunnen wij oorzaken achterhalen en daarmee dus handvaten aanreiken om soortgelijke blessures in de toekomst te voorkomen. Binnen FysioMedics gaan we samen specifiek met jou aan de slag in de trainingsruimte of onze outdoor faciliteiten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons Blessure Preventie Centrum of vul ons contactformulier in. Wil je direct antwoord? Stuur ons dan gerust een whatsapp bericht.

        

contracten alle zorgverzekeraars

Bekijk hier je aantal behandelingen
WhatsApp chat