FYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE VOOR JOUW GEZONDHEID!

Als je op zoek bent naar een fysiotherapiepraktijk in Enschede dan zoek je FysioMedics. Wij zijn een moderne en innovatieve praktijk voor fysiotherapie, met in totaal vier vestigingen. Naast de twee praktijken in Enschede hebben we ook unieke sportzorgcentra in Boekelo en Oldenzaal. Binnen deze vestigingen, die complementair zijn aan elkaar, werken we met een jong en dynamisch team van 15 (sport)fysiotherapeuten, master manueel therapeuten, echografisten, spier-peesspecialisten en een bewegingswetenschapper.

FysioMedics is niet zomaar een fysiotherapiepraktijk.
Wij vinden dat de kwaliteit van de behandeling zo hoog mogelijk moet zijn. Ook in 2022 scoren we weer een heel mooie waardering: een 9.2 uit 317 clientenreviews. Dat is uiteindelijk waar we het met elkaar allemaal voor doen. Wij onderscheiden ons door ons enthousiaste team vol “vakidioten” en onze moderne praktijkfaciliteiten waarbij we naast, alle indoorfaciliteiten, op locatie Boekelo ook de beschikking hebben over outdoorfaciliteiten als kuntgrasveld, pannaveld en een heuse atletiekloopbaan.!

Groot team met ieder een vakgebied

FysioMedics heeft een uitgebreid team met meerdere specialisten. Heb je vaak last van een sportblessure? Dan kom je bij onze sportfysiotherapeuten. Heb je fysiotherapie nodig, omdat je moet herstellen van een operatie of medische ingreep? Dan stellen we samen een uitgebreid behandelplan op met de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in revalidatie trajecten. Om ervoor te zorgen dat jij altijd de beste behandeling krijgt die jij nodig hebt, zijn wij lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor fysiotherapie. Ook zijn al onze fysiotherapeuten geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van Fysiotherapie en zijn wij actief lid van verschillende (landelijke) netwerken.

Bekijk onze reviews

 • Afgelopen 1.5 jaar goede zorg en revalidatie gehad voor mijn knie. Altijd heel vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben. Dank Kishan!

  thumb Seb Mol
  7 juli 2023
 • Top fysio, Epte behandeling profi uitgevoerd.

  thumb Stephan leijssenaar
  7 juni 2023
 • Na meer dan een half jaar rond te hebben gelopen met mijn klachten, waarbij andere zorgverleners mij niet of nauwelijks verder konden helpen, lukte dat hier wel. Met goede oefeningen en een duidelijke richting om op te gaan, heb ik hier zeer goede fysiotherapie gehad.

  thumb Marnik Oude Griep
  18 mei 2023
 • Mijn ervaringen met fysiomedics zijn erg goed. De klachten waar ik mee kwam zijn zo goed als verholpen door de fysiotherapie die ik van Kishan kreeg. Het fijne was dat er goed geluisterd werd en overlegd. De intake was zeer uitgebreid en er werd goed door gevraagd. Ook goede uitleg wat er gedaan werd tijdens de behandeling. Mocht ik weer klachten ontwikkelen, zal ik zeker weer naar FysioMedics gaan. Gert van der Veen.

  thumb Gert van der Veen
  22 maart 2023
 • Super gemotiveerde mensen die meedenken. Ze hebben voor jong en oud een goed trainings programma .

  thumb Kitty Looman
  7 maart 2023

FysioMedics heeft voor 2023 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten met uitzondering van Zorg en Zekerheid en Just!

FYSIOTHERAPIE BIJ FYSIOMEDICS

Wil je weten wat wij voor jouw klachten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je direct antwoord, dan kun je ons altijd een whatsappbericht sturen. Als je liever direct online een afspraak in wilt plannen, dan kan dit gemakkelijk via onze online boekingsmodule. Fysiomedics staat voor u klaar!