FYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE VOOR JOUW GEZONDHEID!

Als je op zoek bent naar een fysiotherapiepraktijk in Enschede dan zoek je FysioMedics. Wij zijn een moderne en innovatieve praktijk voor fysiotherapie, met in totaal vier vestigingen. Naast de twee praktijken in Enschede hebben we ook unieke sportzorgcentra in Boekelo en Oldenzaal. Binnen deze vestigingen, die complementair zijn aan elkaar, werken we met een jong en dynamisch team van 15 (sport)fysiotherapeuten, master manueel therapeuten, echografisten, spier-peesspecialisten en een bewegingswetenschapper.

FysioMedics is niet zomaar een fysiotherapiepraktijk.
Wij vinden dat de kwaliteit van de behandeling zo hoog mogelijk moet zijn. Ook in 2023 scoren we weer een heel mooie waardering: een 9.2 uit 317 clientenreviews. Dat is uiteindelijk waar we het met elkaar allemaal voor doen. Wij onderscheiden ons door ons enthousiaste team vol “vakidioten” en onze moderne praktijkfaciliteiten waarbij we naast, alle indoorfaciliteiten, op locatie Boekelo ook de beschikking hebben over outdoorfaciliteiten als kuntgrasveld, pannaveld en een heuse atletiekloopbaan.!

Groot team met ieder een vakgebied

FysioMedics heeft een uitgebreid team met meerdere specialisten. Heb je vaak last van een sportblessure? Dan kom je bij onze sportfysiotherapeuten. Heb je fysiotherapie nodig, omdat je moet herstellen van een operatie of medische ingreep? Dan stellen we samen een uitgebreid behandelplan op met de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in revalidatie trajecten. Om ervoor te zorgen dat jij altijd de beste behandeling krijgt die jij nodig hebt, zijn wij lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor fysiotherapie. Ook zijn al onze fysiotherapeuten geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van Fysiotherapie en zijn wij actief lid van verschillende (landelijke) netwerken.

Bekijk onze reviews

 • Goede behandeling & no nonsens. Een prettige praktijk (Deurningerstraat) van FysioMedics, met dito medewerkers. Aandacht voor de klacht van de patiënt. Na de intake een behandelplan. Het probleem van artrose/slijtage kan een fysiotherapeut niet wegnemen. Dan is het doel van de behandelingen, pijnbestrijding en mobiel blijven. Met behulp aan Kishan lukt dat prima. Hiervoor mijn dank.

  thumb Bennie
  21 december 2023
 • De afgelopen 14 maanden erg goed geholpen met mijn voorste kruisband blessure. Altijd erg vriendelijk ontvangen en geholpen. Ook goede communicatie over de trainingen. Erg blij mee dus!

  thumb Yannick Rudde
  24 november 2023
 • Anderhalf jaar geleden binnengekomen bij FysioMedics met een gescheurde voorste kruisband. Voorafgaand en na mijn operatie bij het OCON ontzettend goed begeleid door sportfysiotherapeut Kishan. Hij weet wat hij doet en snapt dat ieder revalidatieproces anders verloopt. Oefeningen sluiten goed aan bij sportiviteit, uithoudingsvermogen en revalidatieproces, maar blijft wel uitdagen tot het beste uit jezelf halen en zo goed mogelijk herstellen.

  thumb jeanique koedijk
  24 november 2023
 • In de aanloop naar mijn voorste kruisbandreconstructie en tijdens de revalidatie ben ik goed geholpen door Fysiomedics. In het bijzonder door Kishan, een echte professional die weet wat ie doet. Ook voor vragen omtrent tests, operatie en herstel kon ik altijd bij hem en zijn expertise terecht.

  thumb Douwe Boorsma
  15 november 2023
 • Na een jaar revalidatie met onze jongste dochter ivm knieletsel helemaal tevreden. Top revalidatie en nu weer op oude niveau! Dankjullie alllen Fysiomedics

  thumb Maurizio Pinna
  21 augustus 2023

FysioMedics heeft voor 2024 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten!

FYSIOTHERAPIE BIJ FYSIOMEDICS

Wil je weten wat wij voor jouw klachten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je direct antwoord, dan kun je ons altijd een whatsappbericht sturen. Als je liever direct online een afspraak in wilt plannen, dan kan dit gemakkelijk via onze online boekingsmodule. FysioMedics staat voor je klaar!