FYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE IN ENSCHEDE EN OLDENZAAL VOOR JOUW GEZONDHEID!

Als je op zoek bent naar een fysiotherapiepraktijk in Enschede dan zoek je FysioMedics. FysioMedics is een zeer innovatieve praktijk voor fysiotherapie, met in totaal vier vestigingen in Enschede, Boekelo en Oldenzaal. Binnen deze vestigingen, die complementair zijn aan elkaar, werken we met een team van 12 (sport)fysiotherapeuten, manueel therapeuten , echografisten, spier-peesspecialisten en personal trainers.

FysioMedics is niet zomaar een fysiotherapeut

FysioMedics vindt dat de kwaliteit van de behandeling zo hoog mogelijk moet zijn. Hoe we dit doen?

 • Groot team met ieder een vakgebied

FysioMedics heeft een uitgebreid team met meerdere specialisten. Heb je vaak last van een sportblessure? Dan moet je niet bij een algemene fysiotherapeut zijn, maar bij onze sport fysiotherapeut. Heb je fysiotherapie nodig, omdat je moet herstellen van een operatie of medische ingreep? Dan stellen we samen een uitgebreid behandelplan op met de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in revalidatie trajecten. Om ervoor te zorgen dat jij altijd de beste behandeling krijgt die jij nodig hebt, zijn wij lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor fysiotherapie. Ook zijn wij aangesloten bij verschillende netwerkgroepen en zijn al onze therapeuten geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van fysiotherapie.

Bekijk onze reviews

 • review rating 5  Ik Jan veel en langdurig last van mijn linkervoet. Dit bleek hiel spoor te zijn. De shockwave therapie heeft goed geholpen. Ook de behandeling werd vakkundig uitgevoerd. Fysiomedics is een professionele organisatie met vakkundige en vriendelijke medewerkers. Een echte aanrader dus wanneer je fysieke klachten hebt.

  thumb Jan Mosman
  11/28/2019
 • review rating 5  Veel ervaring en heel flexibel. Je mag zelf meedenken. Hulp op maat. Super aardige medewerkers. Ik ben zeer tevreden en oja het helpt echt!

  thumb Marjolijn Bogaard
  10/18/2019
 • review rating 5  De beste praktijk en behandelingen die je daar kan krijgen met lieve, positieve en enthousiaste mensen...

  thumb Noor Mwahed
  10/04/2019
 • review rating 5  Goede behandeling. Wordt goed naar je geluisterd en meegedacht in hoe je zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Erg tevreden!

  thumb Kimberly Huisman
  10/02/2019
 • Uitstekende faciliteiten

In en buiten onze vestigingen hebben we zeer veel indoor en outdoor faciliteiten waar we passende oefeningen kunnen doen om ervoor te zorgen dat jouw herstel zo voorspoedig mogelijk verloopt. FysioMedics beschikt daarnaast over meerdere behandelwijzen waarmee we de klacht(en) kunnen verhelpen. Met de juiste therapie en specialist, zorgen we voor een uitstekend en gericht herstel. Helpt reguliere fysiotherapie afdoende, dan kunnen we eens inzoomen op de klacht door shockwave therapie, echografie of manuele therapie. Dit om ervoor te zorgen dat jij alsnog van die vervelende klacht afkomt. Jouw herstel is voor ons het belangrijkste!

Het voorkomen van nieuwe blessures

Er zijn een groot aantal blessures die voortkomen uit overbelasting en het voortdurend doen van een verkeerde beweging. Het oplopen van een (sport) blessure is al zeer frustrerend, je kunt niet meer trainen en de geboekte vooruitgang staat ineens stil. Nog vervelender is het als het (weer) een blessure is waarvan je dacht dat je er eindelijk vanaf was. Door onze jarenlange ervaring in de (top)sport, weten wij precies wat er in het lichaam gebeurt wanneer je intensief aan het sporten bent, hoe je geblesseerd kunt raken en wat voor jou het beste behandeltraject is.

We brengen de risicofactoren in kaart en gaan samen aan de slag om een nieuwe blessure te voorkomen. Heb je bijvoorbeeld last van een terugkerende hardloopblessure? Dan doen we samen een running-analyse en checken we of je wel het juiste schoeisel draagt. Wellicht heb jij wel een verkeerde hardlooptechniek. Tijdens het onderzoek en onze (sport)analyse kunnen wij oorzaken achterhalen en daarmee dus handvaten aanreiken om soortgelijke blessures in de toekomst te voorkomen. Binnen FysioMedics gaan we samen specifiek met jou aan de slag in de trainingsruimte of gaan we aan de slag met onze outdoor faciliteiten. We verhelpen jouw (sport) blessure en zorgen ervoor dat jij je sportieve doelen weer kunt gaan behalen.

FYSIOTHERAPIE BIJ FYSIOMEDICS

Wil je weten wat wij voor jouw klachten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je direct antwoord, dan kun je ons altijd een whatsappbericht sturen. Als je liever direct online een afspraak in wilt plannen, dan kan dit gemakkelijk via onze online boekingsmodule. Fysiomedics staat voor u klaar!