Manuele therapie

MANUELE THERAPIE BIEDT EEN DIRECT MERKBAAR EFFECT

Door middel van manuele therapie willen we aan de ene kant jouw houding en bewegingen verbeteren en aan de andere kant jouw gewrichten beter laten functioneren. Daarnaast geven we goede instructies voor gezond bewegen. Het effect van manuele therapie is vaak direct te merken in de vorm van meer bewegingsvrijheid of minder pijn. Manuele therapie helpt bij klachten als hoofd- en nekpijn gecombineerd met klachten aan de wervelkolom, nek- en schouderklachten met uitstraling naar de armen, klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn, artrose van de heup, lage rugklachten met eventuele uitstraling naar de benen en bepaalde vormen van duizeligheid die worden veroorzaakt door het bewegen van de nek.

Manuele therapie wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar als je fysiotherapie hebt meeverzekerd in het aanvullende pakket.

MANUELE THERAPIE IN ENSCHEDE EN OLDENZAAL

Wil je weten of manuele therapie wat voor jouw klacht kan betekenen? Bel dan met ons Blessure Preventie Centrum of vul ons contactformulier in. Onze manuele therapeut Stefan Pol adviseert u graag. Wil je direct antwoord? Stuur ons dan gerust een Whatsapp bericht.