Top
 

Manuele therapie

Manuele therapie biedt een direct merkbaar effect

Voor onze manuele therapie behandelingen hebben we een overeenkomst afgesloten met een manueel therapeut. Door middel van manuele therapie willen we aan de ene kant jouw houding en bewegingen verbeteren en aan de andere kant jouw gewrichten beter laten functioneren. Daarnaast geven we goede instructies voor gezond bewegen. Het effect van manuele therapie is vaak direct te merken in de vorm van meer bewegingsvrijheid of minder pijn. Manuele therapie helpt bij klachten als hoofd- en nekpijn gecombineerd met klachten aan de wervelkolom, nek- en schouderklachten met uitstraling naar de armen, klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn, artrose van de heup, lage rugklachten met eventuele uitstraling naar de benen en bepaalde vormen van duizeligheid die worden veroorzaakt door het bewegen van de nek.

Manuele therapie wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar als je fysiotherapie hebt meeverzekerd in het aanvullende pakket.

Is manuele therapie iets voor jou?

Wil je weten of deze therapie wat voor jouw klacht kan betekenen? Bel dan met ons Blessure Preventie Centrum of vul ons contactformulier in.

   

Benieuwd naar de tarieven?

Bekijk ze hier
WhatsApp chat