Revalidatie

REVALIDATIE FYSIOTHERAPIE ALS TOP (SPORT) SERVICE

Niets is belangrijker dan een goed herstel na een ongeval, blessure of medische ingreep. Door middel van onze revalidatie fysiotherapie willen wij de belastbaarheid van jouw lichaam vergroten. Samen met jou werken we aan jouw conditie, spierkracht, balans en coördinatie. In onze moderne trainingsruimtes in Enschede, Oldenzaal en Boekelo werk jij samen met ons aan jouw (sport)gezondheid door middel van een trainingsprogramma op maat. Wij begeleiden al jarenlang (top)sporters en zetten onze behandelingen op een dynamische manier om naar jouw persoonlijke doelen. Een moderne sportfysiotherapeut is bij ons ook jouw coach en begeleider!

REVALIDATIE FYSIOTHERAPIE NA EEN MEDISCHE INGREEP

Bij het herstel na een medische ingreep is het belangrijk dat jouw lichaam zo snel mogelijk normaal belast kan worden in het dagelijks leven. Vanuit daar kunnen wij kijken naar jouw sportieve wensen en doelen. Een van onze therapeuten begeleidt jou tijdens jouw revalidatietraject. We gebruiken hierbij ook testingprotocollen die wij speciaal hiervoor hebben opgesteld. Door de jaren heen hebben wij vele patienten en sporters mogen begeleiden op hun weg terug naar hn persoonlijk succes. Wij onderhouden nauwe contacten met de specialisten van Medisch Spectrum Twente en OCON.

REVALIDATIE FYSIOTHERAPIE NA EEN BLESSURE

Heb je een geblesseerde knie of ander sportletsel opgelopen? Als je geblesseerd bent geraakt tijdens het sporten of in het dagelijks leven is het belangrijk dat de weefsels voldoende hersteld zijn voordat jij actief gaat herstellen. Bij deze revalidatie train je op geleide van de pijn, zodat je niet overbelast raakt. FysioMedics begeleidt jouw zorgvuldig zodat jij stap voor stap de belasting kan opbouwen. Waar nodig zetten wij ook andere disciplines in voor jouw herstel, zoals podotherapie, echografie of diëtiek.

Wij begrijpen dat revalidatie een zeer vervelend proces is. De begeleiding die je krijgt tijdens het revalidatieproces heeft veel invloed op de mate van herstel. Ons team van specialisten zorgt er voor dat jij professioneel en doeltreffend wordt geholpen. Wij nemen onze werkwijze en faciliteiten graag met je door. Wil je direct antwoord? Stuur ons dan gerust een Whatsapp bericht.