Revalidatie

REVALIDATIE FYSIOTHERAPIE NA EEN MEDISCHE INGREEP

Bij het herstel na een medische ingreep is het belangrijk dat jouw lichaam zo snel mogelijk normaal belast kan worden in het dagelijks leven. Vanuit daar kunnen wij kijken naar jouw doelen. Een van onze fysiotherapeuten begeleidt jou tijdens jouw revalidatietraject. Samen werken we aan jouw gezondheid door middel van een revalidatieprogramma op maat waarbij wij onze behandelingen op een dynamische manier omzetten naar jouw persoonlijke doelen. We gebruiken hierbij ook testingprotocollen die wij speciaal hiervoor hebben opgesteld. Door de jaren heen hebben wij vele patienten en sporters mogen begeleiden op hun weg terug naar hun persoonlijk succes. Wij onderhouden nauwe contacten met de specialisten van Medisch Spectrum Twente en OCON wat de lijnen kort maakt en erg prettig werkt. Niets is belangrijker dan een goed herstel na een ongeval, blessure of medische ingreep.

REVALIDATIE FYSIOTHERAPIE NA EEN BLESSURE

Heb je een knie of ander sportletsel opgelopen? Als je geblesseerd bent geraakt tijdens het sporten of in het dagelijks leven is het belangrijk dat de weefsels voldoende hersteld zijn voordat jij actief gaat herstellen. Bij deze revalidatie train je op geleide van de pijn, zodat je niet overbelast raakt. FysioMedics begeleidt jouw zorgvuldig zodat jij stap voor stap de belasting kan opbouwen. Waar nodig zetten wij ook andere disciplines in voor jouw herstel, zoals podotherapie, echografie of diëtiek.

Wij begrijpen dat revalidatie een zeer vervelend proces is. De begeleiding die je krijgt tijdens het revalidatieproces heeft veel invloed op de mate van herstel. Ons team van specialisten zorgt er voor dat jij professioneel en doeltreffend wordt geholpen. Een moderne sportfysiotherapeut is bij ons ook jouw coach en begeleider! Wij nemen onze werkwijze en faciliteiten graag met je door. Wil je direct antwoord? Stuur ons dan gerust een Whatsapp bericht.