GROEPSTRAININGEN

MEDIFIT:
OP EEN VERANTWOORDE MANIER WEER IN BEWEGING KOMEN.

Wil je na je blessurebehandeling het sporten weer oppakken? Weet je niet hoe je dit het beste aan kunt pakken? Dan zijn onze Medifittrainingen het geschikte vervolgtraject voor je. In de voor jou bekende praktijkomgeving, in een leuke groep, verantwoord sporten met je eigen persoonlijke trainingsschema. Fysiomedics ondersteund je hierin, zodat jij de draad weer op kunt pakken. We gaan jouw algemene fitheid verbeteren, je belastbaarheid vergroten zodat je met vertrouwen en plezier de volgende stap kunt zetten.

Voorafgaand aan de medifit training doen we een persoonlijke fitheidsscan om zo een fitheidsrapport op te stellen. Op basis van dit rapport gaan we samen met jou doelen stellen. Deze doelen behaal je aan de hand van ons persoonlijke oefenprogramma.

De voordelen van onze medifit training

  • Bouw verantwoord & onder begeleiding aan je conditie
  • Sporten in groepsverband
  • Professionele coaching
  • Persoonlijke begeleiding
  • Een programma dat bij je past

Trainingstijden:
Er zijn verschillende tijdstippen waarop de medifitgroepen starten. Op al onze locaties vinden de Medifit trainingen plaats. Informeer even naar de starttijden op uw favoriete FysioMedics locaties. Groepsgrootte 6-8 personen.


FIT & FUNXTION:
UITDAGENDE TRAINING OM TOPFIT TE WORDEN.

De Fit & FunXtion training van FysioMedics is een complete training die jouw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit verbetert. In circuitvorm doe je oefeningen die in het dagelijks leven vaak terug komen, maar dan net een tandje intensiever natuurlijk. Iedere oefening doe je veertig seconden, daarna volgt een kort rustmoment. Die veertig seconden zijn echt van jou: jouw tempo, jouw uitdaging en jouw vermoeidheid. Zo is de fit & funXtion groepsles voor iedereen leuk en kan iedereen zichzelf verbeteren. Onze oefenzaal is speciaal voor deze groepsles ingericht. Daag jezelf uit, na een paar lessen zul je je al fitter voelen!

Trainingstijden:
Er zijn verschillende tijdstippen waarop de smallgroup starten. Op al onze locaties vinden deze trainingen plaats. Informeer even naar de starttijden op uw favoriete FysioMedics locaties. Groepsgrootte 4-6 personen.

Heb je vragen of deze groepstrainingen geschikt zijn voor jou? Neem gerust contact met ons op. Of kom langs op een van onze inloopspreekuren. Wij helpen je graag.