Rugplan

RUG FYSIOTHERAPIE IN ENSCHEDE

Verminder je rugklachten met het FysioMedics rugplan

Rugpijn is één van de meest voorkomende klachten waarmee mensen een fysiotherapeut bezoeken. Een pijnlijke rug kan zeer vervelend zijn bij het uitvoeren van allerlei dagelijkse werkzaamheden. Pijn in de rug trekt soms vanzelf weer weg. Als je echter vaker last hebt van terugkerende of zeurende pijn in de rug, dan is het raadzaam om een afspraak te maken met de fysiotherapeut.

Het behandelplan van FysioMedics
Het rug-behandelplan van FysioMedics is er om een langdurige oplossing te bieden bij chronische pijn en aspecifieke rugklachten. We starten altijd met een individueel intakegesprek zodat we een goed beeld hebben van jouw klachten. Tijdens het intakegesprek doen we een aantal testen en vullen we gezamenlijk de vragenlijst in.

Als we de klachten goed met elkaar hebben doorgesproken dan gaan we gezamenlijk aan de slag. Samen met een gespecialiseerde fysiotherapeut ga je wekelijks samen trainen om de problemen die de rugklachten veroorzaken op te lossen. Naast deze oefeningen krijg je praktische tips om tijdens de dagelijkse werkzaamheden de rug zo weinig mogelijk te belasten. Hierdoor zal het herstel nog sneller verlopen. Denk hierbij aan tips over je houding tijdens het tillen en het attent maken op een compenserende houding die wordt veroorzaakt door de rugpijn.

Wanneer
iedere woensdag van 19.00-20.00 op onze locatie Blessure Preventie Centrum Deurningerstraat 25 Enschede.

Wat FysioMedics voor jouw rugklachten kan betekenen?
FysioMedics heeft fysiotherapeuten die zeer veel ervaring hebben in het oplossen van allerlei verklaarbare en onverklaarbare rugklachten. Wij helpen je graag met het herstellen en vervolgens ook het voorkomen van pijn in de rug. Wil je weten wat wij voor jouw rugklachten kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wil je direct antwoord? Stuur ons dan een Whatsapp bericht.