Team training

SPORT PERFORMANCE

Wij vinden het belangrijk dat teamsporters het hele seizoen fit en blessurevrij kunnen sporten. Wij zijn bij verschillende sportverenigingen aanwezig om de fitheid van sporters te monitoren en waar nodig blessures te behandelen. Blessures kunnen zowel acuut als langzaam ontstaan, dus het is belangrijk om goed toezicht te houden en niet te lang door te lopen met klachten.

MONITORING

Alle (jeugd)spelers worden gedurende het seizoen in de gaten gehouden om blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren. Er vinden een aantal keer per jaar fysieke metingen plaats. Zo worden groeiontwikkelingen goed gemonitord, omdat de kans op blessures tijdens de groeispurt groter is. Beweegpatronen worden onderzocht aan de hand van een functional movement screen. Ook worden er veldtesten gedaan om de conditie, sprongkracht en wendbaarheid van sporters te analyseren. Ten slotte is er voor elk team een oefenprogramma opgesteld en is er de mogelijkheid om individueel oefeningen te doen.

TRAININGSPROGRAMMA

Daarnaast ontvangt het team  onze trainingsApp “FMS360”. Wij selecteren oefeningen in videovorm gebaseerd op de resultaten van de testen. Deze kan iedere speler individueel elk moment thuis afspelen. Online kan er ook interactie zijn. Zo staan we samen samen garant voor blessurepreventie en talentontwikkeling.