Sport fysiotherapie

FYSIOTHERAPIE GERICHT OP SPORT. 

De inzet van reguliere (sport)fysiotherapie wordt gecombineerd met moderne technologie en 360 camerasystemen. Wij brengen de risicofactoren voor het ontwikkelen van een blessure in kaart en richten ons op preventie, onderzoek en behandeling van sportblessures. Door onze jarenlange ervaring bij verschillende sportorganisaties weten wij wat er in het lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe je geblesseerd kunt raken.

De therapie richt zich niet alleen op herstel van de blessure, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wél belastbaar zijn. Tijdens het onderzoek, in combinatie met onze moderne analysesystemen, kunnen wij bepalen of extra oefening of training nodig is, om het ontstaan van een blessure te verklaren of juist te voorkomen. Hierna gaan we sportspecifiek met je aan de slag in onze trainingsruimte of onze outdoor trainingsfaciliteiten.

Sportletsel? Als je een blessure hebt, kun je revalideren in onze trainingsruimte. De traningsruimte is speciaal ingericht om al mogelijke functionele oefeningen te doen om aan de stabiliteit, conditie, kracht en coördinatie te werken. Zo hebben wij een crossfit area, speedtracks, kunstgras en onze high tech wooden D -Wall om het herstellen effectief en leuk te maken.

TRAINING EN VOORBEREIDING OP EEN SPORTPRESTATIE

Wil jij jouw hardloopprestaties verbeteren of fitter voor de dag komen? Naast fysiotherapie gericht op het voorkomen en genezen van blessures biedt FysioMedics ook een optimale voorbereiding op een sportprestatie. Wij helpen jou daarmee door middel van een individueel trainingsprogramma. Naast fanatieke sporters zijn wij er ook voor groepen waar sport wordt ingezet als onderdeel van een therapie. Ook dat is immers een prestatie!

JOUW SPORTFYSIOTHERAPEUT IN ENSCHEDE, OLDENZAAL EN BOEKELO

Ons team van specialisten helpt je graag met het genezen van jouw sportblessure. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we de herkomst van het probleem effectief behandelen, zodat je snel van de pijn af bent. Deze ervaring in combinatie met onze faciliteiten zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk jouw favoriete sport weer kunt beoefenen. Fysiomedics heeft voor elke sport een specialist. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier wordt geholpen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wil je direct antwoord? Stuur ons dan een Whatsapp bericht.